Σήμερα γάμος γίνεται στο Διαφάνι: Ο Λάμπρος και η Ελένη παντρεύονται - Bίντεο από το εκκλησάκι και όλες οι φωτό

Η Ελένη ντύνεται νύφη και το Διαφάνι γιορτάζει... 

Το Διαφάνι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. 

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρου εις άκρον, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν, ο καθένας στο σπιτικό του, μια μεγάλη χαρά. Η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύονται και όλο το χωριό βρίσκεται εκεί για να γίνει μάρτυρας της ευτυχισμένης στιγμής.

 

 

 

 

 

 

Μπορεί η απειλή του Βόσκαρη να μην έχει ακόμη τακτοποιηθεί, ούτε η αντιπαράθεση της Ελένης με τον Δούκα μετά την κομπίνα που έδωσε στον προύχοντα του χωριού τα χωράφια των μελών του Συνεταιρισμού, όμως όλοι θα κάνουν για μία ημέρα ανακωχή.

 

 

 

\

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Λάμπρος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελένη και εκείνη είπε το ναι. Στο σημερινό επεισόδιο οι αδερφές ενώνονται ξανά, έστω για λίγο και στέκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους αδερφής. Σήμερα το Διαφάνι έχει χαρές. 

Δείτε το εκκλησάκι από το Up Stories

 

 

Ο γάμος του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριπύ θα γίνει σε ένα πέτρινο, ιδιαίτερο εκκλησάκι. Σε αυτό έγινε και ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. 

Την ανθοδέσμη στη νύφη δίνει ο ανιψιός της, ο μικρός Σέργιος, ενώ τον παρακολουθούν οι δύο μητέρες του, η πραγματική και η αδελφή της που τον μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τις παραδόσεις και τα έθιμα που τηρούνταν την εποχή εκείνη, καθώς και τα δώρα που θα λάβει η Ελένη

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτήν την ημέρα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ή μήπως όχι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ