Chris Hemsworth: Ο κούκλος Thor πήγε σε 80ς πάρτι και άρχισαν τα σχόλια για τον covid - «Καταλαβαίνετε ότι είναι στην Αυστραλία;» (φωτό)

Μαζί με την γυναίκα του Elsa Pataky

Ο Chris Hemsworth μαζί με την γυναίκα του Elsa Pataky διασκέδασαν σε πάρτι στην Αυστραλία και τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν.

Ειδικότερα ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του Thor, βρέθηκε στα γενέθλια του παιδικού του φίλου Aaron Grist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Grist (@azzagrist)

Μάλιστα το event είχε θέμα τα 80ς με τους λαμπερούς καλεσμένους να ντύνονται με έντονα χρώματα και ρούχα που παρέπεμπαν σε εκείνη την δεκαετία.

Η ισπανικής καταγωγής Elsa Pataky είχε φορέσει ένα φούξια κολάν ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια αλογοουρά. 

Photo: Instagram/chrishemsworth

Ασορτί και ο καλός της που επέλεξε επίσης να ντυθεί με αθλητικό στυλ. Ειδικότητα είχε ένα λευκό φανελάκι και φόρμα Adidas. 

Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο event βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Matt Damon, αλλά και ο Idris Elba.

Photo: Instagram/chrishemsworth

Το σιάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από δέκα χρόνια μένει μόνιμα στην Αυστραλία, από όπου και κατάγεται ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος και ανέβασε εικόνες από το πάρτι στα social media.

Και κάπου εκεί άρχισαν και τα σχόλια για τον... covid. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός ότι έκαναν γιορτή και ήταν όλοι χωρίς μάσκα, με αρκετούς ακόμα να έρχονται να πουν ότι «δεν είναι όλος ο κόσμος Αμερική». 

«Καταλαβαίνετε ότι είναι στην Αυστραλία» έγραψε ένας χρήστης κάτω από την φωτογραφία θέλοντας να επισημάνει ότι η κατάσταση με την πανδημία στην χώρα δεν είναι ανεξέλεγκτη και πως πλέον δεν έχουν τόσο αυστηρά μέτρα όσο στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ