Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αμαλία σε μια τρυφερή φωτογραφία - Μπαμπάς και κόρη αγκαλιά στα χιόνια

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας με την διάδοχο του!

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία έχει αναρτηθεί στην σελίδα της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας στο Instagram.

Σε αυτή βλέπουμε τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο να είναι μαζί με την μεγάλη κόρη του ζευγαριού, την πριγκίπισσα Αμαλία.

Στον λογαριασμό της Μάξιμα το τελευταίο διάστημα ανεβαίνουν εικόνες από τις εξορμήσεις που έκαναν στα χιόνια και συγκεκριμένα στο Lech της Αυστρίας, τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για οικογενειακά στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε το βασιλικό ζεύγος μαζί με τις τρεις τους κόρες, τις πριγκίπισσες Αικατερίνη Αμαλία , Αλεξία  και Αριάδνη.

Η Αμαλία είναι 17 ετών (7 Δεκεμβρίου 2003), η Αλέξια είναι 15 (26 Ιουνίου 2005) και η μικρότερη της οικογένειας, η Αριάδνη είναι 13 (10 Απριλίου 2007).

Ωστόσο είναι μια εικόνα που ξεχωρίζει. Πρόκειται για μια φωτογραφία του 2019 στην οποία η διάδοχος του θρόνου έχει γύρει το κεφάλι της στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Μάλιστα έχει κλειστά τα μάτια της δείχνοντας ηρεμία και αγάπη. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας από μεριάς του χαμογελάει ενώ γέρνει και αυτός το πρόσωπό του προς εκείνος της κόρης του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ