Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα εστιάζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους & τις συνεργασίες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Καλό μήνα και καλή μας εβδομάδα! Η Σελήνη έχει ήδη περάσει στον Ζυγό από το βράδυ της Κυριακής και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μάλιστα μια σειρά αρμονικών όψεων με τον Κρόνο, τον Ερμή και τον Δία. Από τον Ζυγό η Σελήνη εστιάζει περισσότερο το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις, τις επαφές με τους άλλους και τις συνεργασίες.

Οι άλλοι στη ζωή μας φαίνεται να έχουν προτεραιότητα, είτε είναι ο σύντροφος, οι φίλοι ή οι συνεργάτες.

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα της ημέρας είναι κάπως άτονο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Κάτι σαν τσαγκαροδευτέρα που δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Στην πορεία όμως, η Σελήνη θα συναντήσει σε θετικές όψεις τους πλανήτες στον Υδροχόο (Ερμή, Κρόνο, Δία) και προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία.

Ίσως όμως, νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση!

Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε όταν χτυπά το ξυπνητήρι. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την ημέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση. Η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό σχηματίζει όψεις τριγώνου (θετικές, αρμονικές όψεις) με τον κυβερνήτη σας Ερμή, τον Κρόνο και τον Δία και ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ