Σπύρος Μπιμπίλας: Το Twitter, το Instagram, επώνυμοι & ανώνυμοι υπέρ του άοκνου προέδρου του ΣΕΗ - Μπράβο Πρόεδρε δουλεύεις σκληρά

Έχει σταθεί δίπλα στους ηθοποιούς που αποφασίζουν να μιλήσουν 

Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάσσονται οι χρήστες των social media, με επώνυμους και μη να τον στηρίζουν με τις αναρτήσεις τους.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχει βρεθεί στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα λόγω και των καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος έχει σταθεί δίπλα στους ηθοποιούς που αποφασίζουν να μιλήσουν ενώ κοιτά να κρατά μια μετριοπαθή στάση στα μέσα ενημέρωσης.

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης καταφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο στον Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και στο Σωματείο Ηθοποιών, κάντας λόγο για «μέτριο ηθοποιό» και «πολιτική κόντρα».

Πάντως στα social media πολλοί χρήστες στήριξαν τον πρόεδρο του ΣΕΗ. Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις:

«Όλοι ασχολούνται με το αν ο #Μπιμπιλας είναι μέτριος ηθοποιός, λες και δεν ξέρουν πως το απόλυτο κριτήριο υποκριτικής ικανότητας είναι το αν σε ξέρει η Χρυσούλα Διαβάτη. #Λιγναδης_gate #Μενδωνη_παραιτησου».

«Δηλαδή συνομωτησε ο Μπιμπιλας με διεθνή κέντρα για να ρίξουν την Μενδωνη και να σταματήσουν την επένδυση στο Ελληνικό.Σωστα; #ΛΙΓΝΑΔΗΣ».

«"Κύριε" λιγναδη ωραία μέτριος ηθοποιός ο μπιμπιλας. Εσείς μακάρι να φτάσετε να είστε μέτριος άνθρωπος. #Λιγναδης #lignadis».

«Ο κ. Μπιμπίλας με 140 συμμετοχές σε σειρές, μεταγλωττίσεις και ταινίες (μερικές διεθνείς παραγωγές) απέναντι στον κ. Λιγνάδη με 20 συμμετοχές σε σειρές και ταινίες και άλλες 20(?) θεατρικές παραστάσεις με τις πλάτες του Εθνικού Θεάτρου και του ΥΠΠΟ. Πείτε μου ποιος παίζει με μεσο?».

«Τουλάχιστον ο Μπιμπίλας θα παραμείνει η τρυφερή φωνή στις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, όχι εφιάλτης ζωντανός σε ζωές παιδιών....ευτυχώς δεν είχε καμία σχέση με το ¨ιερό τέρας¨  #Πηρα_κι_εγω_θεση»

«Λυπάμαι κ. Λιγνάδη που θα σε στενοχωρήσω, έχεις τόσα στο κεφάλι σου αυτό το το διάστημα, αλλά πρέπει να μάθεις την αλήθεια. Ναι, ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι καλύτερος ηθοποιός από σένα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ