Η Τατιάνα Μπλάτνικ ρομαντική & αθεράπευτα ερωτευμένη με την Ελλάδα - Το δέντρο σε σχήμα καρδιάς (φωτό)

«Για ένα λεπτό βρέθηκα σε εκείνο το μέρος»

Ρομαντική και αθεράπευτα ερωτευμένη με την χώρα μας η Τατιάνα Μπλάτνικ που ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου αγαπά πολύ την Ελλάδα και συχνά κάνει αναρτήσεις με τις ομορφιές του τόπου μας.

Τώρα η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν ανέβασε μια παλιά της φωτογραφία στο Instagram στην οποία βλέπουμε ένα δέντρο σε σχήμα καρδιάς.

«Κοίταζα αναμνήσεις και μόλις είδα αυτή την εικόνα σταμάτησα. Δεν το είχα προσέξει πριν αλλά μοιάζει με καρδιά. Είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις για να δεις καινούργια πράγματα, απλά χρειάζεται να αλλάξεις την οπτική σου. “Ακολούθησε την καρδιά σου” είναι το σύνθημα της ημέρας για μένα.

Επίσης με έκανε να πάρω ένα λεπτό για να αναπνεύσω. Αυτή η φωτογραφία μου θύμισε πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε κοντά στην φύση. Για ένα λεπτό βρέθηκα σε εκείνο το μέρος, στο συναίσθημα, στους ήχους, στις μυρωδιές. 

Είμαι τόσο ευγνώμων για τα μυστηριώδη μυαλά μας και που κατάφερα να ταξιδέψω σε εκείνη την ημέρα για λίγο. Εύχομαι σε όλους σας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Πείτε μου που ταξίδεψε το μυαλό σας» έγραψε στο ποστ της γ Τατιάνα Μπλάτνικ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ