Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται - Ώρα να προσέξουμε την υγεία & την διατροφή μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα;

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, με την Σελήνη στην Παρθένο. Είναι η στιγμή να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στο βλέμμα τα πράγματα στη ζωή μας, να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα (Παρθένος) από τη φαντασία (Ιχθύες) και να επιδιώξουμε να οργανώσουμε και να συστηματοποιήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο είναι ιδανική να επιδιώξουμε καλύτερο έλεγχο στις διατροφικές μας συνήθειες, στην υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για όσους επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια δίαιτα αποτοξίνωσης.

Αν θέλετε μπορείτε να συμβουλευτείτε και το άρθρο «αποτοξίνωση του οργανισμού και διατροφή με σύμμαχο τις φάσεις της Σελήνης» για περισσότερη έμπνευση. Καλή στιγμή να καθαρίσετε το χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σας από ό,τι περιττό και ανώφελο. Φυσικά, είναι η ιδανική Πανσέληνος και για να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μας, είτε αυτό αφορά σχέσεις είτε καταστάσεις.

Το τρίγωνο του Ουρανού προς την Πανσέληνο μπορεί να μας βοηθήσει στις αλλαγές που θέλουμε να υιοθετήσουμε να κρατήσουν. Στο «Stars System» το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, αναλύω την επιρροή της Πανσελήνου και τη θέση του Δία σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Βρείτε ποιος τομέας είναι τυχερός στη ζωή σας και παρουσιάζονται ευκαιρίες πατώντας εδώ και συντονιστείτε στο Star για την ανάλυση.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δίνει στο Σαββατοκύριακο μια επιρροή βοηθητική για θέματα που αφορούν τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης και εργασίας. Είναι το κατάλληλο Σαββατοκύριακο για να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι, να καθαρίσετε τον χώρο σας από οτιδήποτε παρακωλύει τη ροή της ενέργειας, δηλαδή ό,τι είναι άχρηστο ή ανώφελο και απλά καταλαμβάνει χώρο στις ντουλάπες ή γενικότερα στο σπίτι ή τη δουλειά.

Συμβολικά σας βοηθά να εντοπίσετε οτιδήποτε είναι ξένο προς εσάς ή μη βοηθητικό στη ζωή σας και να το διώξετε, είτε είναι μια τοξική σχέση, μια τοξική κατάσταση στη δουλειά είτε ακόμη και μια κακή δική σας συνήθεια.

Είναι το κατάλληλο Σαββατοκύριακο αν θέλετε να ξεκινήσετε μια πιο «καθαρή» διατροφή ή να ξεκινήσετε κάποια άσκηση. Είναι επίσης το θετικότερο Σαββατοκύριακο για να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά ή ακόμη και να κλείσετε ένα κύκλο εργασίας που δεν έχει μέλλον και να προετοιμαστείτε για το καινούριο που έρχεται με τον νέο μήνα! Στο «Stars System» το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, αναλύω την επιρροή της Πανσελήνου και τη θέση του Δία σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Βρείτε ποιος τομέας είναι τυχερός στη ζωή σας και παρουσιάζονται ευκαιρίες πατώντας εδώ και συντονιστείτε στο Star για την ανάλυση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων δίνει μια διασκεδαστική και χαλαρή νότα στο Σαββατοκύριακο, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και σας καλεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να διασκεδάσετε, να το ρίξετε λίγο έξω, να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τους αγαπημένους σας φίλους. Ακόμη να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με τα χόμπι ή ό,τι άλλο δίνει στη ζωή σας χαρά.

Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ βοηθητικές σε δημιουργικό επίπεδο, για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προωθήσετε τον εαυτό σας, να κυνηγήσετε μια καλύτερη θέση και στον επαγγελματικό τομέα. Όπως επίσης, θα είναι πιο βοηθητικές και για την προσωπική σας ζωή, ώστε να αποκαταστήσετε τις ανισορροπίες. Στο «Stars System» το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, αναλύω την επιρροή της Πανσελήνου και τη θέση του Δία σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Βρείτε ποιος τομέας είναι τυχερός στη ζωή σας και παρουσιάζονται ευκαιρίες πατώντας εδώ και συντονιστείτε στο Star για την ανάλυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων το Σάββατο φέρνει στο προσκήνιο κυρίως θέματα που άπτονται της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να σκέφτεστε αλλαγές που θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα στον χώρο σας, είτε με τη μορφή μιας ανακαίνισης, αναδιακόσμησης, συμβίωσης ή αλλαγής σπιτιού. Με κάποιο τρόπο μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο – αρχές δευτέρου, μπορεί να βρείτε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε για να αναβαθμίσετε το περιβάλλον που ζείτε.

Ή μπορεί η αλλαγή αυτή να αφορά τα επαγγελματικά σας κι έτσι μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες κάτι νέο να ξεκινά για σας σε αυτόν τον τομέα. Μην ξεχνάτε ότι συνήθως η Πανσέληνος φέρνει την ολοκλήρωση μιας κατάστασης. Φυσικά με τη βοήθεια της όψης που κάνει με τον Ουρανό θα μπορούσατε να ωφεληθείτε και σε θέματα υγείας με αυτό το φεγγάρι. Στο «Stars System» το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι, αναλύω την επιρροή της Πανσελήνου και τη θέση του Δία σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Βρείτε ποιος τομέας είναι τυχερός στη ζωή σας και παρουσιάζονται ευκαιρίες πατώντας εδώ και συντονιστείτε στο Star για την ανάλυση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ