Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Greek Startup Universe: Οι απανταχού καινοτόμοι Έλληνες δικτυώνονται & ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη στήριξη του ΥΠΕΞ

Το πρόγραµµα είναι δωρεάν για όλους τους Έλληνες και Κύπριους που έχουν µια τεχνολογική νεοφυή επιχείρηση ή ιδέα που υπόσχεται να αλλάξει τον κόσµο

Στις 2 Μαρτίου ξεκινά το διαδικτυακό πρόγραμμα Greek Startup Universe, που πραγματοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Startup Greece και Founderhood.

Το πρόγραµµα είναι δωρεάν για όλους τους Έλληνες και Κύπριους που έχουν µια τεχνολογική νεοφυή επιχείρηση ή ιδέα που υπόσχεται να αλλάξει τον κόσµο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Γενική Γραµµατεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδηµου Ελληνισµού του υπουργείου Εξωτερικών, που στηρίζει την πρωτοβουλία, το Greek Startup Universe στοχεύει στη δικτύωση των καινοτόµων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας στρατηγικούς συνεργάτες, όπως το GreekTech στη Νέα Υόρκη, το CyprusInno στην Κύπρο και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σαν Φρανσίσκο.

Συνεργάτες επικοινωνίας του προγράµµατος είναι ο Όµιλος Economia και το Επιχειρώ.

Τη δράση του προγράµµατος στηρίζουν, μεταξύ άλλων, το Orange Grove, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation και το Greek House of Davos.

Επιτυχηµένοι Έλληνες ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων, επενδυτές και εξειδικευµένοι επαγγελµατίες, µε δράση και εµπειρία µέσα από τα µεγαλύτερα παγκόσµια τεχνολογικά κέντρα καινοτοµίας, θα έρθουν σε επαφή µε Έλληνες και Κύπριους ιδρυτές νεοφυών τεχνολογικών εταιρειών από κάθε άκρη του πλανήτη κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος 8 εβδοµάδων,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ