Kate Winslet: "Δέχθηκα σκληρή επίθεση από media & ηθοποιούς για το βάρος μου -Κατέστρεψαν την αυτοπεποίθηση μου" (φώτο)

"Κατέστρεψαν την αυτοπεποίθηση μου. Δεν ήθελα να πάω στο Χόλιγουντ. Έλεγα, αν αυτά συμβαίνουν στην Αγγλία τι θα γίνει εκεί; Όλα αυτά υπονόμευσαν την αντίληψη μου για το τι είναι πραγματικά όμορφο. Ένιωθα πολύ μόνη μου. Γιατί να ξέρετε: Κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο"

 

Η Kate Winslet  πάλεψε να ξανακερδίσει την αυτοπεποίθηση , που έχασε λόγω του "αξιοκατάκριτου" και "φριχτού" σώματος, που την έκανε να ντρέπεται στα 20 της,

Αφού πρωταγωνίστησε σε σπουδαίες ταινίες όπως ο "Τιτανικός" , ή ο "Άμλετ" στη δεκαετία του 90 δέχθηκε μια συντονισμένη επίθεση από κάποια tabloid media και συναδέλφους της σαν την Joan Rivers, η οποία έκανε "χιούμορ" λέγοντας:

"Αν η Kate Winslet  είχε λιγότερα κιλά ο Τιτανικός δεν θα είχε βυθιστεί ποτέ". 

 

 

Ανακαλώντας αυτή την εποχή η 45χρονη σήμερα  ηθοποιός δηλώνει στον Guardian: "Στα 20 μου οι άνθρωποι μιλούσαν πολύ για το βάρος μου. Και εγώ κάθε φορά έπρεπε να απολογούμαι για το σωματότυπο μου. Αυτό μου έδωσε άλλη μία ετικέτα: "Χοντρή και αθυρόστομη".

Δεν ήταν έτσι Απλά έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

 

 

 

 

Η μητέρα τριών παιδιών είπε ότι καμιά φορά σήμερα, διαβάζει ξανά τα άρθρα που γράφονταν γι' αυτήν τότε . "Ήταν σχεδόν γελοίο το πόσο σκληρά , επικριτικά και σοκαριστικά, ήταν αυτά που γράφονταν για μένα τότε σε κάποια tabloid media. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί έπρεπε να "ματώνω" καθημερινά σε μια τέτοια κόλαση

 

 

Σχολίαζαν το μέγεθος μου, υπολόγιζαν τα κιλά μου, έγραφαν για τις υποτιθέμενες διαίτες που έκανα. Ήταν φριχτό. Ήταν αβάσταχτο να τα διαβάζω αυτά".

 

 

Η Kate Winslet μίλησε για τις επιπτώσεις που είχαν όλα αυτά στον ψυχισμό και την αυτοεκτίμηση  της.

 

 

"Κατέστρεψαν την αυτοπεποίθηση μου. Δεν ήθελα να πάω στο Χόλιγουντ. Έλεγα, αν αυτά συμβαίνουν στην Αγγλία τι θα γίνει εκεί; Όλα αυτά υπονόμευσαν την αντίληψη μου για το τι είναι πραγματικά όμορφο. Ένιωθα πολύ μόνη μου. Γιατί να ξέρετε: Κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο", είπε.

 

 

Παρά τον πόνο που ένιωσε τότε η Kate Winslet είπε ότι σήμερα νιώθει ευτυχής που κατάφερε να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά και χαρούμενη που κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της.

 

 

.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ