Αλέξης Κούγιας: ''Γιώργο Παπαδάκη πάρε με σε 10 λεπτά, ετοιμάζομαι για το δικαστήριο'' - Η ''δύσκολη'' τηλεφωνική επικοινωνία με τον παρουσιαστή (βίντεο)

Τον Αλέξη Κούγια έβγαλε στον «αέρα» της εκπομπής του για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη -μετά και την προφυλάκιση του γνωστού θεατράνθρωπου- ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». 

Ο  γνωστός ποινικολόγος μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις και την προφυλάκιση του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Παρόλα αυτά την ώρα της επικοινωνίας τους ο Αλέξης Κούγιας είπε στον παρουσιαστή«Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά». 

Ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανώς ενοχλημένος ειπε στον δικηγόρο: 

 

 

 

«Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κύριε Κούγια» όταν ξαφνικά η γραμμή έκλεισε.  «Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή, που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο. Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου», συνέχισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ