Lady Gaga: Πυροβόλησαν τον συνοδό των σκύλων της & έκλεψαν τα 2 γαλλικά μπουλντόγκ της - Προσφέρει μισό εκατ. δολάρια σε όποιον τα βρει (φωτό - βίντεο)

O συνοδός των σκυλιών βρίσκεται στο νοσοκομείο και είναι σε καλή κατάσταση... 

Άνδρας επιτέθηκε και πυροβόλησε υπάλληλο που έβγαζε βόλτα τα γαλλικά μπουλντόνγκ της Lady Gaga στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο πυροβόλησε τον βοηθό της Gaga, έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, και διέφυγε με ένα λευκό όχημα, αφού έκλεψε τα δύο σκυλάκια.

 

 

 

 

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Η Lady Gaga έχει ήδη προσφέρει αμοιβή σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, προκειμένου να επιστρέψουν σε εκείνοι οι σκύλοι Κότζι και Γκουστάβ.

 

 

 

 

Η αμοιβή που προσφέρει αγγίζει τα 500.000 δολάρια αναφέρει το BBC

 

 

 

 

Στις έρευνες μάλιστα συμμετέχει και ειδική ομάδα του FBI η οποία ειδικεύεται στις απαγωγές με σκοπό τα λύτρα. Η αίσθηση των ερευνητών είναι ότι η Lady Gaga βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς τραγούδησε στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τον περασμένο μήνα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ