Ο διακοσμητής της Κέιτ Μίντλετον παρουσιάζει το εξοχικό του - Ο άνθρωπος που γνωρίζει τα deco μυστικά του παλατιού & το υπέροχο σπίτι του (φώτο)

Μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού του Ben Pentreath , το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη νέα του σειρά υφασμάτων από τη Morris & Co., μας κάνει να καταλάβουμε γιατί ο αρχιτέκτονας είναι τόσο δημοφιλής.

Όπως όλοι ο άλλοι Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περνούν πολύ χρόνο on line αυτή την περίοδο. Οι περισσότερες επαφές της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Έτσι κάθε φορά που έχουν μια κλήση ανοίγουν την κάμερα και συνομιλούν από το σπίτι. Ο άνθρωπος που ξέρει τα design, deco μυστικά του παλατιού είναι ο 49χρονος αρχιτέκτονας Ben Pentreath, ο οποίος βρίσκεται σε τηλεδιάσκεψη  με τη βασιλική οικογένεια από το 2009, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησε για πρώτη φορά τις υπηρεσίες του.

Ο διάσημος αρχιτέκτονας έγινε ιδιαίτερα γνωστός για η δουλειά του για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στα διαμερίσματα τους στο Kensington Palace και την εξοχική τους κατοικία στο Norfolk, Anmer Hall.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι οι μόνοι θαυμαστές του Ben Pentreath. "Θαυμάζω πολύ την τακτική του να  αναμιγνύει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την διακόσμηση που διαθέτει μοντέρνο ηλεκτρισμό", λέει η γνωστή Βρετανίδια σχεδιαστής Ashley Hicks , που συγκρίνει τη δουλειά του Pentreath, με αυτή του πατέρα της, του σπουδαίου David Nightingale Hicks, ο οποίος ήταν ο interior designer, που διακόσμησε τα διαμερίσματα του Πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας , στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όπως ο πατέρας μου, ο Ben είναι γνωστός για τη χρήση τολμηρών χρωμάτων, την ανάμειξη αντικών και μοντέρνων επίπλων και τη χρήση της σύγχρονης τέχνης στη διακόσμηση", λέει η ίδια.

Το στούντιο αρχιτεκτονικής και εσωτερικού σχεδιασμού του Ben Pentreath έχει αποκτήσει μια ισχυρή φήμη σε διάφορους κλάδους. Από τον προγραμματισμό και την αστική ανάπτυξη, σε ιδιωτικές κατοικίες  και "παιχνιδιάρικους" εσωτερικούς χώρους, η μικρή και στενή ομάδα του εργάζεται για να δημιουργήσει το καλύτερο - ανεξάρτητα από την κλίμακα, το μέγεθος, το εύρος και τον προϋπολογισμό ενός έργου.

"Πάνω απ 'όλα,μου αρέσει να σχεδιάζω μέρη που λειτουργούν όμορφα μακροπρόθεσμα και μας κάνουν να αισθανόμαστε υπέροχα στο χώρο", λέει ο ίδιος.

Το υπόβαθρο του Μπεν είναι στην Ιστορία της Τέχνης, την οποία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου προτού φοιτήσει στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Εργάστηκε για πέντε χρόνια στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με το Prince's Foundation, πριν ξεκινήσει τη δική του ανεξάρτητη πορεία το 2004.

Το βιβλίο αγγλικής διακόσμησης του Ben Pentreath, που εκδόθηκε το 2011, καθιέρωσε την  φήμη του ως συγγραφέα και είναι τακτικός συνεργάτης των Financial Times και άλλων περιοδικών.

Ο γνωστός διακοσμητής , που είναι ο διακοσμητής της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ παρουσιάζει στο Town and Country Magazine, το εξοχικό του , που είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα των "όπλων" που χρησιμοποιεί στη διακόσμηση.

Ταπετσαρίες που θυμίζουν έργα τέχνης, vintage λεπτομέρειες, έπιπλα αντίκες, συνδυάζονται μοναδικά με τη σύγχρονη μοντέρνα αισθητική.

Μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού του Ben Pentreath , το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη νέα του σειρά υφασμάτων από τη Morris & Co., μας κάνει να καταλάβουμε γιατί ο αρχιτέκτονας είναι τόσο δημοφιλής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ