Βασίλισσα της τέχνης της μόδας & της φινέτσας η Λετίσια - Με υπέρκομψο λευκό φόρεμα στο πρώτο της ταξίδι εκτός Μαδρίτης για το 2021 (φώτο)

Υπέρκομψη η Λετίσια για την περίσταση φόρεσε ένα λευκό τουίντ φόρεμα του σχεδιαστή Felipe Varela

Η βασίλισσα Λετίσια έκανε το πρώτο της ταξίδι εκτός Μαδρίτης για το 2021. Την Πέμπτη επισκέφτηκε μαζί με το σύγυγο της , βασιλιά Φελίππε την πόλη Καθέρες , για να εγκαινιάσει το νέο κτήριο του μουσείου σύγχρονης τέχνης, του Ιδρύματος Helga de Alvear.

Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφτηκε την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Εξτρεμαδούρας για να σηματοδοτήσει την έναρξη του νέου μουσείου σύγχρονης τέχνης του Ιδρύματος Helga de Alvear.

Credits: Casa de S.M. el Rey/twitter

 

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2006 ύστερα από επιθυμία της Γερμανίδας συλλέκτη και ιδιοκτήτριας της ομώνυμης γκαλερί Helga de Alvear , η οποία θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της Ισπανίας την μεγάλη συλλογή της , την οποία θέλησε να κάνει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία.

Την πρωτοβουλία της καλωσόρισε η κυβέρνηση της Εξτρεμαδούρας σημειώνει το Παλάτι. . Έδρα του ιδρύματος και του τόπου έκθεσης της συλλογής - που περιλαμβάνει περίπου 3.000 έργα - το Casa Grande στο Caceres - ένα νεωτεριστικό κτίριο που ολοκληρώθηκε το 1910 και ανακαινίστηκε το 2005 - γρήγορα  όμως αποδείχθηκε πολύ μικρό.

Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η κατασκευή ενός άλλου κτηρίου 5.000 τετραγωνικών μέτρων.

Credits: Casa de S.M. el Rey/twitter

Αυτό το κτίριο είναι αυτό που η Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίππε, ήρθαν να εγκαινιάσουν την Πέμπτη , την παραμονή του επίσημου ανοίγματος του μουσείου για το κοινό, αναφέρει η Paris Match

Credits: Casa de S.M. el Rey/twitter

Υπέρκομψη η Λετίσια για την περίσταση φόρεσε ένα λευκό τουίντ φόρεμα του σχεδιαστή Felipe Varela. Το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ