O Ευτύχης που θα κάνει ευτυχισμένη τη Βιολέτα - Ποιος είναι ο νεαρός που "προσγειώθηκε" στο Διαφάνι & αλλάζει τη ζωή της Θεοφανίας Παπαθωμά; (φώτο)

Ο μικρός Ευτύχης "προσγειώθηκε" στο Διαφάνι  και πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη

Μια νέα άφιξη στις "Άγριες Μέλισσες  κάνει τη Βιολέτα ευτυχισμένη. Ο μικρός Ευτύχης "προσγειώθηκε" στο Διαφάνι  και πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη.

Ο  νεαρός Δημήτρης Χαρίτος-Καλοδήμος, που βλέπουμε και στην κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος» στον ρόλο του Νικόλα Παπαθανάση, είναι ανιψιός του σκηνοθέτη της μεγάλης επιτυχίας του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», Λευτέρη Χαρίτου.

Είναι 12 χρόνων, πηγαίνει στην Α' Γυμνασίου και συμμετέχει στις δύο τηλεοπτικές σειρές, έχοντας στο ενεργητικό του και μία συμμετοχή στην κινηματογραφική ταινία «Πολυξένη», όπου έπαιξε μαζί με την αδελφή του Ελισάβετ.

Ο 13χρονος Ευτύχης είναι ένα ορφανό από την Πόλη που τριγυρνά μόνο του στην Ελλάδα. Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’Clock», σύντομα θα δούμε τους νεόνυμφους Μιλτιάδη και Βιολέτα να υιοθετούν το  13χρονο παιδάκι, που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Διαφάνι.

Σε ανάρτηση της στο Instagram η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε ότι η άξιξη του Ευτύχη στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες, την έκανε πολύ ευτυχισμένη .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ