Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος - Μετά από σκληρό αγώνα στην εντατική έχασε τη μάχη με τον Κορονοϊό

Ο δημοσιογράφος νοσηλεύονταν  στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία. 

Πέθανε σήμερα ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύονταν  στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κοροναϊό και σηψαιμία. 

Την είδηση της νοσηλείας του Τάσου Θεοδωρόπουλου, έκανε γνωστή με ανάρτηση στο facebook,  ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος που έγραψε:  «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομης και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

Η κατάσταση της υγείας του Τάσου Θεοδωρόπουλου - γνωστού και ως TAZ - δεν παρουσιάσε βελτίωση.

Έγραφες πάντα τόσο ωραία , ζηλευτό το γραπτό σου. Γνωριζόμασταν από τη δουλειά . Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές στην...

Δημοσιεύτηκε από Yiannis Koutrakis στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Σε πιο πρόσφατη ανάρτηση  ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση υγείας του δημοσιογράφου και σημείωσε πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Ο λόγος του ήταν συγκλονιστικός.Ανατρεπτικός. Γεμάτος δαίμονες που προσπαθούσε να υποτάξει. Δεν τα κατάφερε. ? *καλό ταξίδι Τάσος Θεοδωρόπουλος Θα εισαι ήρεμος πλέον...

Δημοσιεύτηκε από Άννα Κουρουπού στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις στο Facebook φίλοι και συνεργάτες μεταξύ των οποίων ο κριτικός κινηματογράφου Άκης Καπράνος και η Άννα Κουρουπού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ