Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Σελήνης-Δία μας κάνει υπερβολικούς στην έκφραση μας - Xρειάζεται λίγη μετριοπάθεια & να αφήσουμε τα μεγάλα λόγια στην άκρη

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σήμερα όμως περνά στο ζώδιο της έξαρσης της η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργώντας μία λίγο πιο γλυκιά ατμόσφαιρα στις προσωπικές μας σχέσεις. Η αντίθεση Σελήνης-Δία μας κάνει κάπως πιο υπερβολικούς στην έκφραση μας, γι’ αυτό χρειάζεται λίγη μετριοπάθεια και να αφήσουμε τα μεγάλα λόγια στην άκρη αν δεν μπορούμε να τα κάνουμε πράξη.

Το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Ουρανό φέρνει έμπνευση και μας δείχνει ίσως ένα νέο δρόμο ή μια νέα λύση σε ένα παλιό μας πρόβλημα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικές της εβδομάδας για σας, δημιουργώντας σας καλύτερη διάθεση και μια αίσθηση γενναιοδωρίας απέναντι στους άλλους, είτε είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε οι συνεργάτες σας. Δεν είναι απίθανο μάλιστα, να προκύψει και μια έκπληξη ή ένα δώρο ή έστω μια θετική είδηση μέσα στην ημέρα σας που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις πολλές ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων και στις προσωπικές σας ανάγκες κι αυτές της οικογένειας. Η πολλή δουλειά ως γνωστόν τρώει τον αφέντη και μπορεί να σας κάνει να νιώθετε απογοητευμένοι και εξαντλημένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της καριέρας και σας ανοίγει έναν καινούριο δρόμο στα επαγγελματικά, δίνοντας σας την ευκαιρία να «φανείτε» περισσότερο, να περιποιηθείτε την «εικόνα» της δουλειάς σας προς τα έξω και να έχετε επαφές με άτομα τα οποία θα μπορούσαν να σας προτείνουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ