H πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας έκλεισε τα 9 - Οι πιο ωραίες εμφανίσεις μιας όμορφης δεσποινίδας & μελλοντικής βασίλισσας (φώτο)

Η μικρή  πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας προετοιμάζεται από τώρα για τον μελλοντικό της ρόλο στο θρόνο 

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2012, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα, η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας έφερε στον κόσμο την κόρη της, Εστέλ. 

Η γέννηση της έγινε δεκτή, με δύο χαιρετισμούς των 21 πυροβόλων όπλων, στο νησί Σκεπσχόλμεν, απέναντι από το Βασιλικό Παλάτι στην πρωτεύουσα της Στοκχόλμης.

Τα ονόματά της και ο τίτλος της ανακοινώθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου 2012 από τον παππού της, τον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ΄ Γουσταύο στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Credits Kungahuset ??/Instagram

Η κόρη της πριγκίπισσας Βικτωρίας και του πρίγκιπα Δανίηλ γιόρτασε την Τρίτη τα ένατα γενέθλια της.

Το παλάτι τίμησε την επέτειο με την δημοσίευση τεσσάρων πορτραίτων της νεαρής πριγκίπισσας .

Credits Kungahuset ??/Instagram

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello οι  φωτογραφίες  τραβήχτηκαν στο κάστρο Haga έξω από τη Στοκχόλμη - όπου η Εστέλ ζει με τους γονείς της και τον 4χρονο αδερφό της, πρίγκιπα Όσκαρ - από την Kate Gabor.

 

 

Η διάδοχος του σουηδικού θρόνου είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Σε μία από τις φωτογραφίες η πριγκίπισσα Εστέλ ποζάρει με τον αδερφό της Όσκαρ και το σκύλο τους Rio. Τα δύο αδέρφια χαμογελούν ευτυχισμένα.

Credits Kungahuset ??/Instagram

 Η Πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας (Σουηδικά: Prinsessan Estelle av Sverige, γεννημένη ως Στέλλα Σίλβια Έυα Μαρία Estelle Silvia Ewa Mary,) είναι το μεγαλύτερο παιδί της Διαδόχου Πριγκίπισσας Βικτώρια της Σουηδίας και του Πρίγκιπα Δανιήλ, Δούκα του Βέστεργκετλαντ.

 

 

Είναι το πρώτο εγγόνι του βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου, και δεύτερη στην γραμμή διαδοχής του σουηδικού θρόνου, μετά την μητέρα της

 

 

Από ότι φαίνεται η νεαρή πριγκίπισσα ετοιμάζεται από τώρα με ενθουσιασμό για τον μελλοντικό της ρόλο.

Credits Kungahuset ??/Instagram

Το καλοκαίρι για να γιορτάσει το Nationaldagen (Εθνική Ημέρα) στη Σουηδία, η νεαρή πριγκίπισσα Εστέλ  φόρεσε την παραδοσιακή φορεσιά και πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον αδερφό της Όσκαρ. 

Credits Kungahuset ??/Instagram

Credits Kungahuset ??/Instagram

Τον Οκτώβρη η Εστέλ παραβρέθηκε μαζί με την μητέρα της Πριγκίπισσα Βικτώρια και τον παππού της, βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ Γουσταύο στα εγκαίνια της χρυσής γέφυρας στη Σουηδία.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ