Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis μιλά ανοιχτά για την αγχώδη διαταραχή: Μερικές φορές νιώθω ότι πεθαίνω (φωτό)

«Είναι τρομακτικό και επώδυνο»

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram η Rumer Willis, κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, μίλησε ανοιχτά για την ψυχική υγεία και τα θέματα που αντιμετωπίζει.

Η 32χρονη ανέβασε ένα βίντεο στα stories της στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από το Σάββατο παλεύει με την αγχώδη διαταραχή και ότι όταν της συμβαίνει αυτό μερικές φορές νιώθει ότι πεθαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός και η Demy Moore απέκτησαν μαζί τρια παιδιά την Rumer, την Scout (29) και την Tallulah (27).

«Ανακατεύομαι και η καρδιά μου δεν σταματά να χτυπά. Μερικές φορές νιώθω ότι μια δύναμη πάνω από εμένα έχει πάρει τον έλεγχο του μυαλού μου» έγραψε στο ποστ της η μεγάλη κόρη του διάσημου ζευγαριού, που είναι επίσης ηθοποιός.

«Πρέπει να "πιάνω" τον εαυτό μου όταν αρχίζω να σκέφτομαι ότι θα ήθελα να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και εδώ είμαι να κάθομαι και να νιώθω ότι θα λιώσω. Κι ας ξέρω ότι δεν θα γίνει αυτό. Είναι τρομακτικό και επώδυνο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ