Συγκινεί ο Γιάννης Αϊβάζης: Και τα δύο αδέλφια μου με ανεύρυσμα & εγώ πέρασα καρκίνο μόλις 6 ετών (φωτό)

"Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία", εξομολογείται ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο όταν ήταν μόλις 6 ετών. Μάλιστα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα, όταν έμαθε ότι και τα δύο του αδέρφια έχουν ανεύρυσμα στο κεφάλι και την περιπέτεια υγείας της μητέρας του.

«Είναι κάτι το οποίο πέρασε. Η μητέρα μου μάλιστα έκανε το τελευταίο χειρουργείο πριν από τρεις ημέρες. Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί το πρόβλημα εντοπίστηκε και είναι καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Νιώθω επίσης τυχερός μέσα σε όλη αυτή την ατυχία επειδή, παρότι πρόκειται για κληρονομική ασθένεια, δεν μου συνέβη ενώ υπήρχαν 90-95% πιθανότητες να νοσήσω.

 

 

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τελικά η πρόληψη αποτελεί το άλφα και το ωμέγα», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνεντευξή του στο περιοδικό Hello.

Στη συνέχεια o Γιάννης Αϊβάζης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στην παιδική του ηλικία, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. «Εχω αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο και, δόξω τω Θεώ, βγήκα νικητής όταν, σε ηλικία 6 χρονών, διαγνώστηκα με καρκίνο. Ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα.

 

 

 

 

Οι δικοί μου, οι οποίοι ήταν βιοπαλαιστές, ανήκαν σε μικρομεσαία οικογένεια, κατάφεραν με το υστέρημά τους να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπου και έλαβα την κατάλληλη θεραπεία. Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία».

 

 

 

 

Μάλιστα ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως η εν λόγω περιπέτεια του άφησε και ένα «κουσούρι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Δεν το έχω ξεχάσει. Μου έχει αφήσει άλλωστε ένα κουσούρι, μια στάμπα για να το θυμάμαι για πάντα. Έχω 60% κώφωση στο ένα αφτί -κάτι που εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω «δόξα τω Θεώ» και η ζωή προχωρά. Η οικογένεια και το παιδί μου με κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ