Απίστευτες φωτό & βίντεο: Ο Τούρκος σύζυγος σκότωσε την έγκυο γυναίκα του σπρώχνοντάς τη στον γκρεμό για να πάρει την αποζημίωση

Ένας 40χρονος Τούρκος κατηγορείται ότι έσπρωξε την επτά μηνών έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό, προκειμένου να πάρει την αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής της.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας από την Τουρκία να σπρώχνει την έγκυο σύζυγό του σε γκρεμό. 

Ο Hakan Aysal, 40 ετών, συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του Semra Aysal, 32 ετών και του αγέννητου μωρού τους, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην κοιλάδα των πεταλούδων στην πόλη της Μούγλα της Τουρκίας.

Ο Aysal φέρεται να έσπρωξε τη σύζυγό του από το βράχο , που ήταν έγκυος επτά μηνών και εκείνη και το μωρό της σκοτώθηκαν ακαριαία. Το συμβάν έγινε τον Ιούνιο του 2018.

Hakan Aysal, 40, posed with his heavily pregnant wife Semra Aysal, 32, for a romantic photo on top of a cliff moments before he allegedly threw her to her death so he could claim life insurance money

Όπως εξηγεί η Daily Mail, ο σύζυγος της Semra ισχυρίζεται ότι η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από τον γκρεμό, και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατό της. Εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είχε περάσει τρεις ώρες στο συγκεκριμένο σημείο, απολαμβάνοντας τη θέα και βγάζοντας φωτογραφίες. 

 

 

Το κατηγορητήριο κάνει μάλιστα λόγο για ενδείξεις προμελετημένου φόνου, φέρνοντας στο φως όρο του ασφαλιστικού συμβολαίου που υπέγραψε η Σεμρά, βάσει του οποίου, σε περίπτωση δυστυχήματος, ο σύζυγός της θα ήταν ο μοναδικός δικαιούχος της αποζημίωσης, ύψους λίγο πάνω από 45.000 ευρώ.

«Όταν γύρισα, δεν ήταν εκεί. Δεν έσπρωξα εγώ τη γυναίκα μου» ισχυρίζεται.

Ο 40χρονος βρίσκεται πλέον πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αφού τα στοιχεία ήταν συντριπτικά εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο, κατέθεσε μάλιστα και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, μέσω βίντεο.

Aysal, 40, was arrested for the murder of Semra (pictured moments before her death) and their unborn baby while they were on holiday in Butterfly Valley in the city of Mugla, Turkey

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, το δικαστήριο άκουσε τον αδελφό του θύματος Naim Yolcu που είπε: «Όταν πήγαμε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής για να πάρουμε το σώμα, ο Hakan καθόταν στο αυτοκίνητο. Η οικογένειά μου καταστράφηκε, αλλά ο σύζυγός της δεν φαινόταν καν λυπημένος.

Aysal allegedly pushed his wife, who was seven months pregnant at the time, off the cliff where she and the baby were killed instantly in June 2018

Στο κλιπ, η Aysal κρατά το χέρι της συζύγου του καθώς ανεβαίνουν πάνω σε βράχους για να έχουν καλύτερη θέα προς το Αιγαίο Πέλαγος. 

Ο αδερφός της προσθέτει: «Η αδερφή μου ήταν πάντα αντίθετη στη λήψη δανείων. Ωστόσο, αφού πέθανε, μάθαμε ότι είχε λάβει τρία δάνεια ο Hakan για λογαριασμό της αδερφής μου. «Επίσης, η Semra φοβόταν τα ύψη». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ