Νέα καταγγελία σοκ: Ηθοποιός κατηγορεί γνωστό σκηνοθέτη ότι την βίασε - Ζει πλέον στο εξωτερικό

Την κάλεσε σπίτι του με πρόφαση μια πιθανή συνεργασία

Νέα καταγγελία για βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας στην καταγγελία προβαίνει ηθοποιός αρκετά γνωστή παλαιότερα, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό.

Η καταγγέλουσε υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός την προσέγγισε με αφορμή την επιτυχημένη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά και με πρόφαση ότι επιθυμεί να συνεργαστούν στο θέατρο.

Έτσι την κάλεσε σπίτι του με το ραντεβού τους να γίνεται την περίοδο του Πάσχα. Όπως εξήγησε ο κ Μίντζιας η καταγγέλουσε έλαβε υπόψην της ότι ο ηθοποιός είναι παμτρεμένος και ότι η συνάντησή τους ήταν το μεσημέρι,  ένιωσε πως δεν πρόκειται για κάτι το μεμπτό.

Βάσει των όσων είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος αφού συζήτησαν καθαρά για επαγγελματικά θέματα τα πρώτα 20-25 λεπτά, η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο, γεγονός που την ενόχλησε αφού το έκρινε άσχετο με το ύφος του ραντεβού.

«Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από τον χώρο», είπε ο κος Μίντζιας και επεσήμανε πως η πόρτα του σπιτιού είχε ήδη κλειδωθεί.

Η ηθοποιός αντέδρασε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ωστόσο δεν είχε την δύναμη και την δυνατότητα να αποφύγει τον βιασμό, τόνισε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της ξεκλείδωσε την πόρτα και αφού την έδιωξε κακήν-κακώς την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα την καταστρέψει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ