Μιμή Ντενίση - η άποψή της: Ενωμένοι πάνω από την νοσούσα κοινωνία μας - Να ξεπεράσουμε κάθε κομματική & ανθρώπινη εμπάθεια

«Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βυθίσει όλους στην θλίψη»

Με μια δυνατή ανάρτηση στο Instagram η Μιμή Ντενίση παραθέτει την άποψή της και σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του πολιτισμού.

«Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βυθίσει όλους στην θλίψη» λέει μεταξύ άλλων για τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ενώ σημειώνει ότι «θα έπρεπε να ξεπεράσουμε κάθε κομματική εμπάθεια κάθε ανθρώπινη διαφορά κ όλοι μαζί ενωμένοι να σκύψουμε πάνω από την νοσούσα κοινωνία μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μιμή Ντενίση

»Τα γεγονότα των τελευταίων μηνών μας έχουν βυθίσει όλους στην θλίψη. Αποκαλύψεις για τον κόσμο του αθλητισμού, της Παιδειας, του Θεάτρου φέρνουν στο φως μια κοινωνία που νοσεί.

Ιδιαίτερα το Θεατρο που ήταν ήδη πληγωμένο από την ανεργία κ την απόλυτη φτωχοποίηση των ανθρώπων του τραυματίστηκε ανεπανόρθωτα. Τόσοι άνθρωποι δικοί μας βρήκαν επιτέλους το κουράγιο να μιλήσουν ανοιχτά για πληγές που τους είχε δημιουργήσει η ψυχική κ σωματική κακοποίηση χρόνων.

Πονάω για κάθε γυναίκα άντρα παιδί που έχει υποφέρει κρυφά από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης. Κινδυνεύει όμως αυτό το τόσο σοβαρό θέμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα κ να γίνει εργαλείο κομματικής αντιπαράθεσης. Ξεκίνησε πάλι ένας απίστευτος διχασμός και άρχισε να πετιέται λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις. Το θέμα είναι παρά πολύ σοβαρό για να χρησιμοποιηθεί από τα κόμματα προς όφελος τους. Η ευθύνη είναι όλης της κοινωνίας που ανέχτηκε τέτοιες συμπεριφορές.

Αν κάποιοι τις γνώριζαν θά πρεπε να τις είχαν αποκαλύψει στις αρμόδιες αρχές εδώ κ χρόνια.Αντί να ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα θα πρέπε να ξεπεράσουμε κάθε κομματική εμπάθεια κάθε ανθρώπινη διαφορά κ όλοι μαζί ενωμένοι να σκύψουμε πάνω από την νοσούσα κοινωνία μας.

Δεν είναι η στιγμή για επιθέσεις κ εκδίκηση .Είναι η στιγμή να σωπάσουμε κ Ν αφήσουμε τα θύματα να μιλήσουν κ την Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της.Μόνο έτσι μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια καθαρή κ ενωμένη κοινωνία #stay together #staystrong #stayunited».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ