Σπύρος Σούλης: Κουζίνες από το μέλλον: Δείτε τα 8 Hot Trends που θα κυριαρχήσουν!

Δείτε ποια είναι αυτά!

 

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες της μέρας και πρέπει να είναι προσεγμένος και καθαρός καθώς εκεί δημιουργούνται σπουδαίες συνταγές και φτιάχνονται όλα τα γεύματα που θα θρέψουν την οικογένειά σας. Φροντίστε λοιπόν να την ανανεώνετε και να συμβαδίζει με τα trends της εποχής. 
 

1. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο Το ξύλο στην κουζίνα κάνει ένα δυναμικό comeback και ήδη έχει παρατηρηθεί τεράστια αύξηση στη ζήτησή του. Συγκεκριμένα για το 2015 το πιο δημοφιλές ξύλο για κουζίνα είναι αυτό της βελανιδιάς. Το ξύλο κερασιάς είναι επίσης σε μεγάλη ζήτηση και συνδυάζεται συνήθως με μεταλλικές συσκευές και λεπτομέρειες.

Το ξύλο επιστρέφει δυναμικά στις κουζίνες το 2015

Το ξύλο επιστρέφει δυναμικά στις κουζίνες το 2015, κυρίως η βελανιδιά και η κερασιά.

2. Μίνιμαλ κουζίνα Η μίνιμαλ διακόσμηση είναι πολύ της μόδας για όλο το σπίτι αλλά και για την κουζίνα σας ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα το λευκό σε μία μίνιμαλ κουζίνα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα.

3. Ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει στις κουζίνες δύο σειρές από ντουλάπια, την πάνω σειρά και την κάτω. Είναι πλέον μόδα στον χώρο της κουζίνας να μην υπάρχουν τα πάνω κλειστά ντουλάπια όπως παλιότερα, και τα περισσότερα σκεύη να είναι σε κοινή θέα. Βάλτε ράφια και τοποθετήστε πάνω κατσαρόλες, ποτήρια ή ό,τι άλλο θέλετε και μην προσπαθείτε πλέον να τα κρύβετε όλα.

Οι ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι είναι ένα από τα πιο δυνατά must

Οι ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι είναι ένα από τα πιο δυνατά must.

4. Μεταλλικές αποχρώσεις Το γκρι είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα για τις κουζίνες του 2015. Σε συνδυασμό με μεταλλικές συσκευές και μπρονζέ, ασημί, χρυσά αντικείμενα, η κουζίνα σας θα αποκτήσει τα χρώματα του μέλλοντος.

5. Συνδυασμός υλικών Οι μονόχρωμες κουζίνες είναι πλέον παλιομοδίτικες εκτός κι αν επιλέξετε το λευκό ως βασικό χρώμα σε όλη την κουζίνα. Από εδώ και πέρα οι διακοσμητές συνιστούν τον συνδυασμό υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί και πέτρα.

Ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών δημιουργεί μία πολύ δυνατή εικόνα στην κουζίνα σας

Ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών δημιουργεί μία πολύ δυνατή εικόνα στην κουζίνα σας

6. Μαρμάρινοι πάγκοι Το μάρμαρο είναι ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού. Τώρα μπορείτε να το βάλετε άφοβα και στην κουζίνα σας καθώς θεωρείται ένα από τα τοπ υλικά του 2015 - και βέβαια δεν είναι τόσο ακριβό όσο νομίζετε, αφού υπάρχουν πολύ καλές επιλογές για κάθε εισόδημα. Επιλέξτε μαρμάρινους πάγκους και αναβαθμίστε τον χαρακτήρα της κουζίνας σας στο λεπτό αναφέρει το spirossoulis.

7. Επιστροφή στις ανοξείδωτες επιφάνειες Το ανοξείδωτο είναι ένα παλιό αγαπημένο υλικό για τις κουζίνες καθώς ταιριάζει τέλεια στο συγεκριμένο χώρο και επίσης καθαρίζεται πανεύκολα. Οι σχεδιαστές το επιλέγουν και φέτος καθώς το συγκεκριμένο υλικό ξεφεύγει από τις βαρετές μονόχρωμες κουζίνες ενώ επίσης προσθέτει υφή στον χώρο. Σε πολλές κουζίνες το ανοξείδωτο συνδυάζεται με ξύλο δημιουργώντας ένα από τα πιο δυνατά trends για φέτος, αλλά και παραπέρα..

8. Διπλός εξοπλισμός Ένα ιδιαίτερο τρεντ κάνει την εμφάνισή του τελευταία και προτείνει να βάζετε όλες τις συσκευές εις διπλούν. Δύο νεροχύτες, δύο φούρνοι, δύο πλυντήρια! Το σίγουρο είναι πως θα μπορείτε να ψήνετε ταυτόχρονα πολλά φαγητά και να πλένετε πολλά πιάτα αλλά αν δεν έχετε μεγάλη οικογένεια είναι ίσως υπερβολική σπατάλη χώρου και χρημάτων.

Διπλός εξοπλισμός για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων

Διπλός εξοπλισμός για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ