Eurovision: Στις 10 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού - «Η Στεφανία θα κάνει πράγματα που δεν φαντάζεστε» (βίντεο)

«Το Last Dance είναι τέλειο!»

Η Stefania είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, με την 18χρονη να μιλά στην ΕΡΤ για τα όσα μας περιμένουν.

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού η όμορφη Στεφανία και ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας αποκάλυψαν πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του κομματιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Όπως είπαν θα είναι στις 10 Μαρτίου, με τον σκηνοθέτη να αναφέρει ότι το βίντεο κλιπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

«Το “Last Dance” είναι τέλειο! Είναι χορευτικό, είναι ποπ, έχει vibes από την Dua Lipa, κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ! Το “SUPERG!RL” ήταν ένα teen pop κομμάτι, αλλά τώρα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό» είπε από μεριάς της η Στεφανία Λυμπεράκη, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. «Ετοιμαστείτε για κάτι πολύ δυνατό για την Ελλάδα» πρόσθεσε.

«Θα δείτε τη Στεφανία ως μια δυναμική γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε» ανέφερε από μεριάς του ο σκηνοθέτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Στεφανία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Last Dance» στην 65η Eurovision.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ