Ο Μάριος Αθανασίου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη: Να ανασκευάσει το ΣΕΗ, δεν είχαμε πρόθεση να τον θίξουμε λένε τα μέλη

«Οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη»

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη τάσσεται ο Μάριος Αθανασίου που σε ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ΣΕΗ «οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει».

Ειδικότερα ο ηθοποιός έκανε ένα story στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία του Μαρκουλάκη που συνοδευόταν από το εξής κείμενο:

«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

 Δεν είχαμε πρόθεση να τον θίξουμε λένε τα μέλη του ΣΕΗ

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από πλευράς του θα συνεδριάσει για να απαντήσει στην ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ενώ μέλη του με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικά δίκτυα ανέφερα ότι η πρόθεσή τους δεν ήταν να θίξουν τον ηθοποιό.

Ειδικότερα μιλώντας στο Open και το Ευτυχείτε ο γ.γ του Σωματείου Άρης Λάσκος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν πρόθεση του ΣΕΗ να προσβάλλει τον ηθοποιό και ότι:

«Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα έχουμε διοικητικό συμβούλιο και αναλόγως θα βγει και η απάντησή μας με ανακοίνωσή μας μετά τη διαδικασία της συνεδρίασής μας».

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου από την μεριά του είπε: 

«Έχω να συστήσω στον φίλο μου και συνάδελφο μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται 5.000 μέλη του.

 Αν θεωρεί ο Κωνσταντίνος ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων.

Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο, θα απαντήσουμε, αλλά συνιστώ ψυχραιμία, δεν υπήρχε καμία πρόθεση».

 

«Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο» πρόσθεσε ακόμα

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ