Η Jane Fonda & εγώ εμβολιαστήκαμε κατά του κορωνοϊού - Ιδού οι φωτό

Τέλος με την πρώτη δόση... 

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε την καθημερινότητα όλων και αποσυντόνισε πολλές δραστηριότητες όπως και υποχρεώσεις μας. 

Όμως το εμβόλιο είναι μια αχτίδα φωτός που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να επαναφέρει τις ζωές μας. 

Και καθώς οι εμβολιασμοί προχωρούν σε όλη την Ελλάδα, ήρθε και η σειρά μου να κάνω το εμβόλιο της Astra Zeneca. ''Eπόμενο ραντεβού τον Μάϊο, μα ουτε κιχ δεν έκανα, δεν μπορώ να το εξηγήσω , δεν αισθάνθηκα ουτε την βελόνα.

 

 

Πήγα αποφασισμένη , έκανα τον σταυρό μου και πριν και μετά .... η γιατρός με τα κόκκινα μαλλιά ηταν υπέροχη .... ειλικρινά.

Την επίμαχη στιγμή που η νοσηλεύτρια με «τσιμπούσε», μου αποσπά την προσοχή με ενα τεράστιο χαμόγελο και ενα νεύμα - ζεστή κουβέντα: «όλα καλά , ε;» Να σας βγάλω εγώ φωτό; Με ρωτάει .... εντάξει, της λέω από ευγένεια.

 

 

Τελικά έχω λίγο κλειστά τα μάτια αλλά okay δεν είναι η στιγμή γιά χασκόγελα. Και στα δικά σας, Καλή επιτυχία. *Α μην ξεχάσω όλα τέλεια οργανωμένα απο την εγγραφή στο emvolio.gr μέχρι την βελονίτσα της ελευθερίας''. 

Το εμβόλιο έκανε μαζί μου 'ομως και η Jane Fonda. Αυτή, την δεύτερη δόση και σε άλλη.... Ήπειρο. Έβγαλε φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητό της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ