Τους την έφερε η βασίλισσα Ελισάβετ: Θα μιλήσει στο BBC την ίδια ημέρα που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βγαίνουν στην Όπρα

Αναμένεται να στείλει και το ετήσιο μήνυμά της

Κίνηση ματ από την βασίλισσα Ελισάβετ που θα βγει στην τηλεόραση την ίδια μέρη που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μιλήσουν στην Όπρα.

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι περιμένουν το δεύτερο τους παιδί το αμερικανικό δίκτυο CBS αποκάλυψε ότι την Κυριακή 7 Μαρτίου η Oprah θα έχει μια 90λεπτη «φιλική συζήτηση» με την Μέγκαν και τον Χάρι.

«Η Winfrey θα μιλήσει με την Meghan, την Δούκισσα του Sussex σε μια συνέντευξη ποικίλης ύλης που θα καλύψει τα πάντα. 

Από την ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, στον γάμο, την μητρότητα, τη φιλανθρωπία και το πως διαχειρίζεται την δημόσια πίεση που δέχεται» ανέφερε το  CBS στην ανακοίνωσή του σύμφωνα και με το People.

Και λίγες μέρες μετά «έσκασε» και η ανακοίνωση από το βρετανικό παλάτι ότι η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, αλλά και η Κέιτ Μίντλετον θα εμφανιστούν στις 7 Μαρτίου σε τηλεοπτικό πρόγραμμα του BBC για τον εορτασμό της Commonwealth Day.

Μάλιστα η Ελισάβετ αναμένεται να στείλει και το ετήσιο μήνυμά της μέσω του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος, σύμφωνα και με το hellomagazine.

Και όλα αυτά την ώρα που το Μπάκιγχαμ έθεσε οριστικά εκτός βασιλικής οικογένειας τον τον Χάρι και την Μέγκαν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ