Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα έχουμε διάθεση να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα & τη δύσκολη επικαιρότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας τις προσδοκίες μας από τη μία και επιτείνοντας τη διάθεση να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα και τη δύσκολη επικαιρότητα από την άλλη.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι πιο ήσυχα τα πράγματα, καθώς όμως πλησιάζει η Σελήνη το εξάγωνο με τον Άρη και την αντίθεση με τον Πλούτωνα (κάτι που θα συμβεί πρακτικά τα ξημερώματα της Τετάρτης, αλλά θα επηρεάζει από σήμερα), είναι σαν να ενεργοποιεί την όψη Άρη-Πλούτωνα δημιουργώντας πάλι ένα εύφλεκτο κλίμα γεμάτο έντονα συναισθήματα. 

ΚΡΙΟΣ

Μια συνάντηση, μια επαφή για επαγγελματικούς λόγους, σήμερα μπορεί να σας κάνει για λίγο να νιώσετε ανασφάλεια σε σχέση με τη δράση σας. Όμως τώρα είναι η στιγμή που δεν πρέπει να οπισθοχωρήσετε, αλλά να δείξετε αυτοπεποίθηση και πίστη στο όραμα σας. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε το πώς νιώθετε σε σχέση με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι.

Δείξτε πυγμή, πίστη στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας, αλλά κάντε το με ένα ταπεινό τρόπο. Αν πάλι νιώθετε ότι όντως οι άλλοι έχουν δίκιο αποδεχτείτε το και μη βάζετε μπροστά τον εγωισμό σας, αλλά το συμφέρον της δουλειάς σας και της ομάδας!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τις μεγάλες προσδοκίες σήμερα, ειδικά αν αυτές οι προσδοκίες δεν αφορούν εσάς, αλλά τους άλλους. Ως γνωστόν τις περισσότερες φορές οι προσδοκίες καταλήγουν σε μεγάλες απογοητεύσεις και δεν θα θέλατε να σας συμβεί κάτι τέτοιο.

Μπορεί εσείς στο μυαλό σας να έχετε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, μια ιδέα για το πώς μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο ή σε οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και οι άλλοι να είναι από την άλλη μεριά. Ακούστε τους, προσπαθήστε να είστε πιο επεξηγηματικοί σε σχέση με αυτό που έχετε κατά νου, αλλά φανείτε δεκτικοί και στις δικές τους προτάσεις, ακόμη κι αν είναι κόντρα με ό,τι πιστεύετε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε το ένστικτο σας και να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο, ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν διαφορετικές απόψεις από εσάς.

Το σημαντικό είναι να μην μπείτε στη διαδικασία να κοντράρετε επιθετικά κάποιον σήμερα, διότι θα μπλέξετε σε κάτι αδιέξοδο και μπορεί να χαλάσετε και τις θετικές προϋποθέσεις που μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Εκτός των επαγγελματικών, θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ