Η Jennifer Lopez με συγκλονιστική ρόμπα πηγαίνει πρωινό στο κρεβάτι στα δίδυμα παιδιά της - ‘Εγιναν 13 χρονών! (βίντεο)

«Τα μωρά μου έγιναν έφηβοι σήμερα»

Τα γενέθλιά τους έχουν τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez που έγιναν 13 χρονών.

Η Emme και ο Max γεννήθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου του 2008 και σήμερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι!

Να σημειωθεί ότι είναι τα παιδιά που απέκτησε η σταρ από τον γάμο της με τον Mark Antony (2004-2014) ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Άλεξ Ροντρίγκεζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η διάσημη μαμά του Max και της Emme λοιπόν ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τα δίδυμα να είναι ακόμα ξαπλωμένα, ενώ εκείνη τους πηγαίνει τους δίσκους με το φαγητό τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Με μια εντυπωσιακή πολύχρωμη ρόμπα που γράφει από πίσω Jlo - δηλαδή τα αρχικά της - βλέπουμε την τραγουδίστρια να φιλάει τρυφερά τα δίδυμα και να τους δίνει παράλληλα τις εορταστικές τους κάρτες. Μαζί τους πάνω στο πελώριο κρεβάτι είναι και ο σκύλος της οικογένειας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Λόπεζ συνόδευσε δε την ανάρτησή της με ένα κείμενο στο οποίο γράφει:

«Τα μωρά μου έγιναν έφηβοι σήμερα. Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν 13 χρόνια από τότε που τα έφερα και τα δύο σπίτι, στη μέση μιας χιονοθυελλας. Αυτά τα δύο “καρυδάκια” άλλαξαν την ζωή μου και μου έμαθαν τι πάει να πει αγάπη. Είναι το πιο μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και χαρά. Νιώθω τόσα πολλά πράγματα σήμερα από το πρωί. Είμαι τόσο περήφανη και τόσο θλιμμένη που δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο. Ψυχές μου ξέρω ότι θα αλλάξετε τον κόσμο ο καθένας με τον δικό του τρόπο . Η μαμά σας θα σας αγαπάει για πάντα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ