Ακόμα μια υπόθεση βιασμού από γνωστό ηθοποιό στο εισαγγελικό στόχαστρο - Η Αστυνομία ξεκινά προκαταρκτική έρευνα

Είναι στο όριο της παραγραφής

Άλλη μια υπόθεση βιασμού από γνωστό ηθοποιό μπαίνει τώρα στο εισαγγελικό στόχαστρο, με τον μηνυτή να συνδέει τον καταγγελλόμενο με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Για την υπόθεση, που είναι στο όριο της παραγραφής, έχει κατατεθεί μήνυση και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ η έρευνα ανατέθηκε στην Αστυνομία με εντολή να προβεί σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα.

Ο 38χρονος σήμερα άντρας έχει υποστηρίξει ότι τον Μάιο του 2006 βιάστηκε από ηθοποιό, συμπρωταγωνιστή του Λιγνάδη.

 

Ο ηθοποιός και φερόμενος δράστης φέρεται μάλιστα να είχε παρουσία και σε καταγγελλόμενο βιασμό ανηλίκου στον οποίο εμπλέκεται και ο Λιγνάδης, σύμφωνα και με τον ΣΚΑΪ.

Καταθέτει ο Πασχάλης Τσαρούχας

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση από τον Εισαγγελέα που ερευνά υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Μετά την έναρξη της εξέτασης μαρτύρων, που έγινε με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, ο Εισαγγελέας καλεί πλέον σε κατάθεση τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα που προΐσταται του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ