Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος & Ασημίνα προσπαθούν να φύγουν κρυφά στο Παρίσι με τον μικρό Σέργιο - Κωνσταντής & Δρόσω παλεύουν για την επιμέλεια του μικρού (βίντεο)

Όλα όσα θα συμβούν... 

Στα προηγούμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών είδαμε πως αποκαλύφθηκε η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως, με την οικογένεια των Σεβαστών να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό. 

Όμως τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια είναι πραγματικά συνταρακτικά. 

Το Πρωινό του Αντ1 και ο Αλέξης Μίχας έκαναν ένα πολύ δυνατό Spoiler. 

Στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου μέσα στην οικογένεια των Σεβαστων, Νικηφόρος και Ασημίνα μετά τις τελευταίες εξελίξεις ετοιμάζονται να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. 

 

 

Σε αυτό έπαιξε ρόλο, αυτό που έγινε με το συνεταιρισμό αλλά και με την αποκάλυψη της σχέσης του Κωνσταντή με τη Δρόσω. Όμως η Δρόσω θα μάθει την πρόθεση της αδερφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος γιατί με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο με το οποίο θα απειλεί το ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή είδηση συνταράζει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, παραπλανούν λοιπόν τον Κωνσταντή και τη Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά την αναχώρηση για το Παρίσι. 

Ο Σέργιος είναι ενθουσιώδης μπροστά σε αυτή την προοπτική, θέλει πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι, όμως θα του ξεφύγει κάτι και εκεί θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου  καιθα δούμε την μεγάλη σύγκρουση....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ