Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα σήμερα κάνει τα θέματα της ασφάλειας, της οικογένειας, των παιδιών, προτεραιότητα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε αυτό το ευαίσθητο ζώδιο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας τα θέματα της ασφάλειας, της οικογένειας, των παιδιών, προτεραιότητα -εκτός όλων των άλλων που έχουμε να διευθετήσουμε μέσα στην ημέρα μας. Από σήμερα έχουμε και ορθή πορεία για τον Ερμή. 

ΚΡΙΟΣ

Έχουμε πει πολλές φορές αγαπητοί μου Κριοί ότι η φετινή χρονιά έχει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Είναι η χρονιά που γιορτάζει με κάθε τρόπο τη συνέργεια.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σε αυτό τον τομέα, από σήμερα, θα βοηθήσει να έχετε καλύτερη επαφή με τους συνεργάτες και τους φίλους και να συνεννοείστε επιτέλους μετά από αρκετό καιρό που υπήρχαν ευτράπελα και παρεξηγήσεις ή έλλειψη συντονισμού και κοινοί στόχοι. Ακόμη, αν είχατε ανασφάλειες ή υπήρχαν προβλήματα σε οικογενειακές καταστάσεις, σιγά σιγά θα αρχίσουν να επιλύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σας οδηγεί ίσως να σκεφτείτε κάποιες τολμηρές -για τα δεδομένα σας- αλλαγές, πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που π.χ. επιβάλλουν οι άλλοι.

Όμως σήμερα είναι από τις ημέρες που μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινό τόπο με τους άλλους και με διπλωματία να περάσετε τελικά αυτό που έχετε κατά νου. Η ορθή πορεία του Ερμή θα βοηθήσει τουλάχιστον να φύγει η μεγάλη σύγχυση του τελευταίου καιρού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ήλιο, μπορεί να δείξει σήμερα μια θετική είδηση σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Μέσα στη μεγάλη ένταση των ημερών και στις περιοριστικές συνθήκες που ζούμε, εσείς φαίνεται ότι επηρεάζεστε έμμεσα και δεν βάλλεστε τόσο πολύ όσο άλλοι.

Βέβαια, αν έχετε πολλά στοιχεία ή πλανήτες στο ωροσκόπιο σας στα σταθερά ζώδια: Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο, οπωσδήποτε διαφοροποιείται και η επιρροή. Τα θετικά νέα είναι ότι η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα θέματα της επικοινωνίας, τα θέματα σπουδών και δουλειάς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ