H Μαρία Σολωμού «έδωσε» τους πρώην: Έχω «φάει» κέρατο - Μόνο με τον Μάριο δεν έμαθα τίποτα, με όλους τους άλλους ήξερα (βίντεο)

«Με φοβούνται οι άντρες»

Στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» μίλησε ο Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τους άντρες, στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά στους “Singles”.

«Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles. Συζητιέται γενικά να επανέλθει» είπε σχετικά με την αγαπημένη σειρά του Mega και το ενδεχόμενο να γυρίσει στην μικρή οθόνη.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο Φάνης και ο Νικόλας την έβαλαν να «διαλέξει» ανάμεσα σε δύο πρώην. Στον Μάριο Αθανασίου και στον Πάνο Μουζουράκη.

Όταν εκείνη έσκισε την φωτογραφία του Μουζουράκη είπε χιουμοριστικά ότι “είναι ο πατέρας του παιδιού μου” δικαιολογώντας γιατί επέλεξε να κρατήσει την εικόνα του Αθανασίου.

«Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά.

Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω» είπε ακόμα η ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ