Άγριες Μέλισσες» - spoiler: Το παθιασμένο φιλί της κόρης των Σεβαστών οδηγεί σε διαζύγιο; Οι νέες εξελίξεις

Τα πάνω κάτω στην αγαπημένη σειρά

Ένας ακόμα χωρισμός θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά Άγριες Μέλισσες. 

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι ραγδαίες, καθώς ο Δούκας με κομπίνα βάζει στο χέρι τα χωράφια όλων των μελών του Συνεταιρισμού. Στο σπίτι του, όμως, ένα παράνομο πάθος σιγοκαίει σαν βραδύκαυστη βόμβα.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ο Μάρκος είδε την Πηνελόπη να φιλάει στο στόμα τον Μελέτη. Ο πεθερός της κόρης των Σεβαστών δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, όμως εκείνος στον οποίο θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι ο σύζυγός της.

Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Φαίνεται πως ο Γραμματικός δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρήσει αυτό το ατόπημα της γυναίκας του.

Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία, τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στη σκληρή αλήθεια.

Ο Μάρκος, παρ' όλα αυτά, προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη. Θα καταφέρει να σωθεί ένας ακόμη γάμος στο παρά πέντε;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ