Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής γίνεται στάσιμος και βάζει ένα τέλος στην ασυνεννοησία & τις χαοτικές σκέψεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το σαββατοκύριακο; 

 

Μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας στον Υδροχόο, ο Ερμής γίνεται στάσιμος για να επιστρέψει στην ορθή του πορεία το Σαββατοκύριακο και σιγά σιγά θα βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού.

Θα χρειαστεί φυσικά κάποιες ημέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητα μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση. Πάντα οι πρώτες ημέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες -όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία- είναι οι πιο απαιτητικές.

Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε την άλλη εβδομάδα και μην βιάζεστε τώρα. Σήμερα, επιπλέον, προσοχή στις σχέσεις με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σχηματίζοντας υποστηρικτικά τρίγωνα με τους πλανήτες στον Υδροχόο τον Κρόνο, τον Δία, τον Ερμή και τέλος την Αφροδίτη.

Το Σάββατο 20/2 μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο Star στη 1:00 το μεσημέρι, με την ανάλυση του Χείρωνα σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Αν δεν ξέρετε που έχετε τον Χείρωνα πατήστε εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επιτέλους ξαναγυρίζει σε ορθή πορεία μέσα στο Σαββατοκύριακο και σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία, ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας. Η στήριξη που ψάχνατε καιρό τώρα από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας θα είναι επιτέλους εμφανής από δω και κάτω. Η αίσθηση της στασιμότητας και των ανασφαλειών, που σας κρατούσε πίσω, σιγά σιγά θα απομακρύνεται κι έτσι θα ενισχυθεί περισσότερο η αυτοπεποίθηση σας. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει να θέλετε να επικοινωνήσετε με κόσμο, να κινηθείτε, να βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Το Σάββατο 20/2 μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο Star στη 1:00 το μεσημέρι, με την ανάλυση του Χείρωνα σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Αν δεν ξέρετε που έχετε τον Χείρωνα πατήστε εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους, συνεργάτες ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση, θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφού το Σαββατοκύριακο επιτέλους ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Τις προηγούμενες εβδομάδες, όντας ανάδρομος, πολλές φορές έριξε τις προσπάθειες που κάνατε στο κενό ή ακόμη μπορεί να σας δημιούργησε σύγχυση σε σχέση με τις επαγγελματικές επιλογές σας. Σιγά σιγά και πολύ περισσότερο από τον Μάρτιο κι έπειτα, θα βρείτε τον δρόμο σας και η ενέργεια που θα καταβάλλετε στη δουλειά θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους κάνοντας λίγο πιο ανάλαφρο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά θέματα και κυρίως οικονομικά. Το Σάββατο 20/2 μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο Star στη 1:00 το μεσημέρι, με την ανάλυση του Χείρωνα σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Αν δεν ξέρετε που έχετε τον Χείρωνα πατήστε εδώ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά και συναισθηματικά. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή να αντιδράτε με παρόρμηση και ενθουσιασμό σε κάτι που ίσως δεν βλέπετε ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι ότι το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που σας καίνε ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα, με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο. Όμως ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η αίσθηση της σύγχυσης θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε. Ακόμη, αν υπήρχαν καθυστερήσεις ή δυσκολίες για να πάρει ένα σχέδιο σας το πράσινο φως κι αυτές με τη σειρά τους θα αρχίσουν να υποχωρούν. Το Σάββατο 20/2 μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο Star στη 1:00 το μεσημέρι, με την ανάλυση του Χείρωνα σε οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας. Αν δεν ξέρετε που έχετε τον Χείρωνα πατήστε εδώ!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ