Συγκλονίζει η Αννέτ Αρτάνι : "Η κακοποίηση με εξανάγκασε να φύγω από την Ελλάδα - Δεν μπορούσα να αναπνεύσω - φοβόμουν" (βίντεο)

"Η γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα. Χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά"

Σε μία εκ βαθέων κατάθεση ψυχής η Αννέτ Αρτάνι μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον σύντροφο της .

Σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Love it", του Skai η Ελληνο- Αμερικανίδα τραγουδίστρια συγκλόνισε το κοινό όταν αναφέρθηκε στην φυγή της από την Ελλάδα, στην κορύφωση της επαγγελματικής επιτυχίας της, εξαιτίας του φόβου  που βίωνε από τον τότε σύντροφό της.

Η Ανέτ Αρτάνι ξεκίνηε λέγοντας: «Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω».

«Ήθελε να φύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Ελλάδα  για 7 χρόνια.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα.

Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου» συνέχισε η Ανέτ.

«Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα.

Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα «γεια» κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που επέστρεφα στην οικογένειά μου» τόνισε η Αννέτ Αρτάνι μιλώντας για την φρίκη που βίωσε. 

Και πρόσθεσε : «Όταν πρωτοξεκίνησα στην Αμερική, γνώρισα έναν αθλητή ο οποίος έγινε μάνατζέρ μου. Έπρεπε να υπογράψω κάποια χαρτιά και πήγα σπίτι του. Και εκεί μου το άλλαξε, ήθελε άλλα πράγματα.

Και ήταν ένα… γομάρι, έπαιζε μπάσκετ παλιά κι εγώ ήμουν… μισή μερίδα. Με πλησίασε και τον σταμάτησα με πολύ δύναμη από τον εαυτό μου.

Με προσέβαλε, με έφερε σε δύσκολη θέση… Με άφησε γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν ήθελα και φοβήθηκε και ο ίδιος ότι εγώ θα μιλήσω. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δέχτηκα βία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ