Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη στην Λίνα Μενδώνη: "Αν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος θα το αποφασίσει η ιστορία"

Ο γνωστός σκηνοθέτης απαντά στις κατηγορίες της υπουργού πολιτισμού 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας στο Mega έδωσε την απάντηση του στις κατηγορίες της Λίνας Μενδώνη, η οποία νωρίτερα σήμερα τον χαρακτήρισε " "επικίνδυνο άνθρωπο" και ισχυρήστηκε ότι την εξαπάτησε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης  δήλωσε πως «το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί».

Ακόμα, ζήτησε «να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Ολόκληρη η δήλωση Λιγνάδη:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω.

Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία.

Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.

Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ