Australian Open: Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ - Αποκλείστηκε από τον τελικό (φωτό - βίντεο)

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς... 

Τέλος της σπουδαίας διαδρομής του Στέφανου Τσιτσιπά στα γήπεδα της Μελβούρνης, καθώς ηττήθηκε στο σημερινό ημιτελικό του Australian Open από τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ και δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το τρόπαιο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Ο Ρώσος πρωταθλητής, No 4 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τον Ελληνα σταρ, ο οποίος ήταν κουρασμένος από την «τιτανομαχία» με τον Ράφα Ναδάλ, στα προημιτελικά του τουρνουά, με 6-4, 6-2, 7-5, και θα διεκδικήσει την Κυριακή το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

 

 

Δείτε επίσης: Australian Open: Με μυθική ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «4» - Νίκησε τον Ναδάλ 3-2 σετ (φωτό - βίντεο)

 

Ο Μεντβέντεφ πήρε τη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena και έφθασε στην 20η συνεχόμενη νίκη του.

 

 

Με εντυπωσιακό σερβίς και τρομερή σταθερότητα, ο Ρώσος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μόνο για ένα μικρό διάστημα στα μέσα του 3ου σετ, έχασε την αυτοσυγκέντρωση του, αλλά στο τέλος κατάφερε να φθάσει στη νίκη.

 

 

 

 

 

 

Έτσι, πήρε την πρόκριση για το δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του, μετά το US Open 2019, όπου ηττήθηκε από τον Ναδάλ, και την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον «μόνιμο» πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια στη Μελβούρνη, Τζόκοβιτς, στην 8η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον Σέρβο να προηγείται 4-3 στις νίκες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί πως ο «Νόλε» είναι οκτώ φορές νικητής του Australian Open και θα επιδιώξει την κατάκτηση του ένατου τίτλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ