Οι 7 τοπ τάσεις στην ομορφιά για το 2021 - Μαλλιά - μακιγιάζ - αξεσουάρ - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε "στην πένα" (φώτο)

Χτενίσματα , μακιγιάζ, αξεσουάρ - Ποιες είναι οι τοπ τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2021; Τις είδαμε στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών στις εβδομάδες μόδας 

Με τον ερχομό του νέου έτους πρέπει να γνωρίζουμε και τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2021, στη μόδα.

Εντυπωσιακά μακιγιάζ, υπέροχα αξεσουάρ, φίνα χτενίσματα, για να καταπολεμήσουν την "μουντή" διάθεση της εποχής, οι επαγγελματίες της μόδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις πασαρέλες των Εβδομάδων μόδας.

Με θετική ενέργεια και αισιοδοξία, ας δώσουμε μία "γροθιά" στην κακή διάθεση και ας δούμε τις επτά κορυφαίες τάσεις στην ομορφιά για το καινούργιο έτος, όπως τις παρουσιάζει η γαλλική Vogue.

1 Smoky Eyes

Dior 

Πίσω από τις μάσκες τα εντυπωσιακά μάτια τραβάνε την προσοχή 

2 Το ποπ κραγιόν

Versace © Gorunway.com

Ενάντια στην πεποίθηση ότι η μάσκα σηματοδοτεί το τέλος του κραγιόν, οι επαγγελματίες μακιγιέρ αποφάσισαν να βάψουν τα χείλη με χαρούμενα ποπ χρώματα. 

3 Οι φράντζες

Hermès © Gorunway.com

Ασύμμετρες  όπως της Edie Campbell στο Fendi, πυκνές όπως της  Grace Hartzel στο Chloé, ή να πέφτουν στα μάτια όπως στις πασαρέλες των Paco Rabanne, Prada και  Hermès οι φράντζες είναι η τοπ τάση στη Νέα Υόρκη.

4 Τα καλόγουστα αξεσουάρ για τα μαλλιά

Chanel © Gorunway.com

Σικ. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τα αξεσουάρ για τα μαλλιά που είδαμε στις πασαρέλες. Εντυπωσιακά πέπλα που θυμίζουν ηθοποιούς του Χόλιγουντ ή κομψές μεταλλικές στέκες με το διπλό C της Chanel, ή φινετσάτο τουρμπάνι, όπως το είδαμε στον Dior.

5. Το διαχωρισμένο φρύδι

Miu Miu

Top τάση επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες από τη δεκαετία του 90

6 Κουρέματα της δεκαετίας του 90

Prada © Gorunway.com

Άλλη μια τάση από την δεκαετία του 90 επιστρέφει. Ασύμμετρα καρέ και αφέλειες πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες 'Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021"

7 Τα χρώματα της νέας εποχής

Valentino © Gorunway.com

Για τις πιο τολμηρές τα έντονα χρώματα στα μαλλιά φτιάχνουν το κέφι. Τα είδαμε στις πασαρέλες του Valentino

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ