Ωδή στη μόδα: 23 ονειρικά κόκκινα φορέματα που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο - Από την εντυπωσιακή τουαλέτα της Audrey Hepburn μέχρι τα σέξι βραδινά της Romy Schneider & της Julia Roberts (φώτο)

Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο τα αποτελέσματα είναι ρούχα που γίνονται μύθος

Η αρχή έγινε με τη θρυλική "Σκάρλετ Ο' Χάρα" στο "Όσα παίρνει ο άνεμος". Στη συνέχεια πολλές ηρωίδες της μεγάλης οθόνης, εντυπωσίασαν με τα υπέροχα κόκκινα φορέματα που φόρεσαν. 

Μετά τη Βίβιαν Λι, πολλές πρωταγωνίστριες είδαμε με θρυλικά κόκκινα φορέματα που έμειναν στην ιστορία και στη μνήμη μας.

Η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty woman, η Ρόμι Σνάιντερ με το σέξι φόρεμα της στην ταινία  "Η τροτέζα και οι διαρρήκτες", η Μέριλιν Μονρόε στο "Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές".

Αξέχαστη η εντυπωσιακή τουαλέτα της Audrey Hepburn στο "Αστείο Κορίτσι" και το κόκκινο φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν στο Moulin Rouge .

H Μπριζίτ Μπαρντό φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα στην ταινία του 1958 "Η Παριζιάνα" και η Τζέσικα Ράμπιτ έγινε "φαντασίωση" με το κόκκινο φόρεμα της.

Σε πιο Vintage εκδοχές είδαμε να φοράνε υπέροχα κόκκινα φορέματα η Isabelle Adjani ως "Βασίλισσα Μαργκό", η Winona Ryder στο "Dracula", η Olivia Hussey , στο "Ρωμαίος & Ιουλιέτα" του Τζεφιρέλι.

Με την υπέροχη κόκκινη τουαλέτα της η Sophie Marceau έκλεψε την καρδιά του "Πράκτορα 007" - Pierce Brosnan στην ταινία Ο κόσμος δεν είναι αρκετός .

Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο τα αποτελέσματα είναι ρούχα που γίνονται μύθος.

Keira Knightley- Anna Karenina

Η γαλλική Vogue παρουσιάζει τα ωραιότερα κόκκινα φορέματα που είδαμε στη μεγάλη οθόνη.

Michelle Pfeiffer-Σχέσεις πάθους

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ