Με λευκή ομπρέλα & κομψά outfit η Μαρίνα Βερνίκου βολτάρει στο χιονισμένο Κολωνάκι & στο κέντρο - Πότε θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες! (φώτο)

Υπέροχες εικόνες με την γνωστή φωτογράφο και σχεδιάστρια να απολαμβάνει τη βόλτα της στη χιονισμένη Αθήνα 

Η σφοδρή κακοκαιρία "Μήδεια" που πέρασε από τη χώρα μας, προκάλεσε αρκετά προβλήματα , αλλά άφησε πίσω της μαγευτικές εικόνες καθώς έντυσε όλη την Ελλάδα στα "λευκά".

Μετά από πολλά χρόνια είδαμε το χιόνι να φτάνει σε πρωτόγνωρα για τις περιοχές, ύψη στο κέντρο της Αθήνας και στον Πειραιά.

Το Κολωνάκι "φόρεσε" τα λευκά του και η Μαρίνα Βερνίκου δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει μια βόλτα στους χιονισμένους δρόμους, του κέντρου

Σε μία από τις φωτογραφίες  που ανέβασε στο Instagram, τη βλέπουμε με κομψό μαύρο outfit να σηκώνει ψηλά μια λευκή ομπρέλα και να περπατά χαμογελαστή ανάμεσα στα δέντρα του δρόμου.

Στην επόμενη με μπουφάν και γυαλιά κράτα στην αγκαλιά της ένα σκυλάκι που πάγωσαν οι πατούσες του και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Η βόλτα της γνωστής φωτογράφου και σχεδιάστριας κατέληξε μπροστά στη χιονισμένη βουλή

Καθώς το χιόνι στο κέντρο της Αθήνας είναι σπάνιο φαινόμενο, μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ