Θρίλερ στην Κερατέα : Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στην Κακιά Θάλασσα - Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός (βίντεο)

Το αυτοκίνητο αιωρούνταν στο γκρεμό

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ βρέθηκαν επί ποδός σήμερα το απόγευμα ,όταν αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα έπεσε στον γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας.

 Η δύσκολη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τη διάσωση του οδηγού, ο  οποίος ωστόσο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από το όχημα που παρέμενε για ώρα κρεμασμένο σε γκρεμό στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας, στην Κερατέα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Λίγο αργότερα κατάφεραν να το ανασύρουν, με τον άτυχο άνδρα να παραλαμβάνεται από το ΕΚΑΒ και αυτή την ώρα να οδηγείται στο νοσοκομείο της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είχε πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο έχει κινητοποιηθεί η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.

Το αυτοκίνητο αιωρούνταν στο γκρεμό

Από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να "φύγει" στον γκρεμό, όπου και παρέμεινε μετέωρο για αρκετή ώρα λόγω της μεγάλης κλίσης της βραχώδους περιοχής

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».

Ο κ. Βαθρακογιάννης επισήμανε ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ατόμου είναι σε εξέλιξη και, αφού πρώτα σταθεροποιήσει το όχημα, έπειτα θα πρέπει να κοπεί προκειμένου να καταφέρουν οι διασώστες να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ