Ο βλάκας της ημέρας: Κάλεσε την αστυνομία για δήθεν φόνο στο σπίτι του - Ήθελε απλά να το καθαρίσουν το χιόνι (φωτό)

Έφαγε πρόστιμο... 

Αφού ο δρόμος στο σπίτι του είχε αποκλειστεί από βαριές χιονοπτώσεις, ένας Ουκρανός άνδρας αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία και να ομολογήσει μια ψεύτικη δολοφονία, με την ελπίδα ότι θα καθαρίσουν τον δρόμο όταν φτάσουν.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου ένας άντρας - του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα - από το χωριό Grybova Rudnya, στην περιοχή Chernihiv της Ουκρανίας, τηλεφώνησε στον εθνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης και ομολόγησε έναν φρικτό φόνο.

Είπε ότι αυτός και ο πατριός του του είχαν έναν μεγάλο καβγά και κατέληξε να τον μαχαιρώνει επανειλημμένα στο στήθος.

Το θύμα είχε καταρρεύσει και δεν ανέπνεε. Ο άνδρας πρόσθεσε ότι ήταν πρόθυμος να παραδοθεί, εάν η αστυνομία μπορούσε να φτάσει στο σπίτι του.

Το  Chernihiv είχε βαριές χιονοπτώσεις και οι δρόμοι προς τη Γκρίμποβα Ρούντνα είχαν πράγματι μπλοκαριστεί για αρκετές ημέρες, οπότε ο «δολοφόνος» συμβούλεψε τους αστυνομικούς να φέρουν φτυάρια αν ήθελαν να τον συλλάβουν.

Μια ομάδα στάλθηκε στο χωριό για να πι'ασει τον ''δολοφόνο''  και επειδή ένα άροτρο χιονιού είχε καθαρίσει το δρόμο νωρίτερα, έφτασαν εκεί με το περιπολικό τους αυτοκίνητο.

Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν στην ''σκηνή του εγκλήματος'', περίμεναν μια φρικτή εικόνα, αλλά αντ 'αυτού μεταφέρθηκαν σε ένα γραφικό σπίτι του χωριού αναφέρει το odditycentral.

Ο πατριός του καλούντος ήταν πράγματι εκεί, αλλά ήταν μια χαρά  χωρίς τραυματισμούς μαχαιριού.  Μετά την ανάκριση, άνδρας ομολόγησε ότι ανέφερε ένα ψεύτικο έγκλημα.

 Τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμο έως 119 γρίβνες δήλαδη 354 ευρώ για αναφορά ψευδούς καταγγελίας και σπατάλη χρόνου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ