«Ταπί» άφησε την χήρα του Shawn Southwick ο Larry King - Εκείνος άλλαξε την διαθήκη του και εκείνη κινείται νομικά (βίντεο)

Η περιουσία του φτάνει τα 2 εκ

Νομικά θα κινηθεί η χήρα του Larry King που μένει «ταπί και ψύχραιμη» μετά την «μυστική» διαθήκη του συζύγου της.

Ο διάσημος παρουσιαστής πέθανε στα 87 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια περιουσία ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο από αυτά φαίνεται πως δεν προόριζε τίποτα για την τελευταία του σύζυγο Shawn Southwick, αφού έκανε μια χειρόγραφη τροπολογία στην διαθήκη του τον Οκτώβριο του 2019 βάσει της οποίας τα αφήνει όλα στα 5 του παιδιά. Τους Andy, Chaia, Larry Jr, Chance και Cannon.

Τα πράγματα περιπλέκονται ωστόσο περισσότερο καθώς οι δύο του γιοι, ο Andy και ο Chaia βρήκαν τραγικό θάνατο το 2020 με μόλις λίγες εβδομάδες διαφορά.

Δύο μήνες πριν την αλλαγή στην διαθήκη ο παρουσιαστής είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ωστόσο αυτό δεν είχε διευθετηθεί μέχρι και τον θάνατό του. Έτσι τώρα η Shawn υποστηρίζει ότι έχει και αυτή δικαίωμα στην περιουσία του.

Η 61χρονη σύμφωνα με το Page six λέει ακόμα ότι λόγω της υγείας του ο Larry King ήταν ευάλωτος στις «εξωτερικές πιέσεις» και μπορεί να μην γνώριζε καν ότι υπέγραψε την τροπολογία.

Εκτός αυτού ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος δεν ήθελε τελικά να προχωρήσει με το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Blast η Shwan ισχυρίζεται επίσης ότι η νέα διαθήκη πάει ενάντια σε δύο προηγούμενες συμφωνίες που είχε κάνει το ζευγάρι στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ