Οι Άγριες μέλισσες σε τσιμπάνε και μέσα στο χιόνι - Όλοι οι δημοφιλέστατοι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τη λευκή Αττική (φωτό)

Δείτε πως πέρασαν την χθεσινή ημέρα οι ηθοποιοί... 

Μία πρωτόγνωρη μέρα έζησαν εχθές όλοι οι Αθηναίοι καθώς αντίκρισαν ένα λευκό τοπίο, το οποίο έφερε η κακοκαιρία ''Μήδεια''. 

Όλος ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους για να παίξει χιονοπόλεμο, να φτιάξει χιονάνθρωπους και να ζήσει λίγες στιγμές ξεγνοισιάς, που τόσο χρειάζεται. 

Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς ήταν και διάσημοι ηθοποιοί, οι οποίοι μας έδειξαν μέσω του Instagram τους, πώς πέρασαν την τόσο όμορφη μέρα. 

Συγκεκριμένα οι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών, μία σειρά που σημειώνει τεράστια επιτυχία, βγήκαν στους δρόμους με την οικογένειά τους και τους φίλους τους και χάρηκαν τον χιονιά. 

H Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Κωνσταντίνος Δανίκας και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήταν πολλοί από τους πρωταγωνιστές που μας ενημέρωσαν με πολλά stories και αναρτήσεις. 

Οι ''Διαφανιώτες'' λοιπόν χαλάρωσαν λίγο, έκαναν ένα μικρό break από τα δύσκολα γυρίσματα και τώρα είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν συγκλονιστικές στιγμές στην αγαπημένη μας σειρά του Ant1. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ