Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου τα ξημερώματα και οι όψεις που πραγματοποιεί με τον Κρόνο (τετράγωνο) και τον Ουρανό (σύνοδος) ενεργοποιεί την κυρίαρχη όψη της χρονιάς, που σήμερα γίνεται ακριβείας, το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό. Ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν.

Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν μας επιτρέπει να σημειώσουμε πρόοδο. Η ελευθερία και η αυτοδιάθεση είναι σίγουρα αιτήματα του Ουρανού, όμως ο Κρόνος δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε γρήγορα και δημιουργεί προβλήματα και εμπόδια.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο σημαντική όψη του 2021 γίνεται ακριβείας σήμερα! Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, θα επαναληφθεί τρεις φορές συνολικά φέτος και μπορεί να σας δώσει μια πρώτη γεύση του τι θα φέρει παρακάτω η χρονιά και πώς θα γεννηθεί μια νέα εκδοχή του εαυτού σας.

Αυτή η έντονη όψη σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε το ρόλο σας σε συνεργασίες, φιλίες, ομάδες, αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους, ώστε να διαμορφώσετε ένα πιο αξιόπιστο ανθρώπινο δίκτυο που σας υποστηρίζει, αλλά και να εξασφαλίσετε καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ρίσκο παρόλα αυτά. Ίσως μια παρορμητική σας απόφαση να συναντήσει αντίσταση από κάποιους ή και απόρριψη. Επίσης, δεν είναι καλή μέρα για οικονομικό ρίσκο, που δεν έχετε υπολογίσει και την παραμικρή συνέπεια. Φανείτε μετριοπαθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη από τις τρεις συνολικά αναμετρήσεις ανάμεσα στον Κρόνο από τον Υδροχόο και τον Ουρανό στο ζώδιο σας, που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέσα στην χρονιά. Για την όψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Από τη μία η επιθυμία σας για ένα πιο υπεύθυνο κι ίσως ηγετικό ρόλο στη δουλειά κι από την άλλη η αυτονομία, η ελευθερία και η αυτοδιάθεση σας, μάχονται πρώτα μέσα σας και κατόπιν στις συνθήκες που συναντάτε. Μάλιστα, σήμερα ή αύριο μπορεί να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτή την κόντρα όπως εκδηλώνεται στις συνθήκες.

Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση. Είναι η στιγμή να ζυγίσετε απλώς τα υπέρ και τα κατά, αλλά να μην βιαστείτε. Κατά τα άλλα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος. Προσέξτε τη βιασύνη, διότι οι όψεις αυτές έχουν τάση για μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ιδέες, νέα δεδομένα κόντρα σε παλιές ιδέες και ριζωμένες αντιλήψεις, αυτή στην ουσία είναι η διαμάχη του Κρόνου με τον Ουρανό, που συναντώνται σε μια ακριβείας όψη για πρώτη φορά σήμερα και αυτό το ραντεβού θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για την όψη αυτή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. Αυτή η όψη σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά και να γίνετε και πιο ευέλικτοι σε σχέση με τις πεποιθήσεις σας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, όπως καταλαβαίνετε, να πετάξετε σιγά σιγά τις εσφαλμένες πεποιθήσεις που δεν σας επιτρέπουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε μπροστά και να τις αντικαταστήσετε με πιο προοδευτικές, αλλά και θετικές για τον εαυτό σας ιδέες και σκέψεις. Σχέσεις που μπορεί να σας κρατούν δέσμιους, ενώ δεν σας προσφέρουν καμία ασφάλεια, επαγγελματικές καταστάσεις που απλώς σας δίνουν μια ψευδαίσθηση ικανοποίησης, όλα πρέπει να τα δείτε από την αρχή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ