''Μήδεια'': Τρεις νεκροί από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα - Οι δύο στην Εύβοια, ένας στην Κρήτη (βίντεο)

Εγκλωβίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας...

Οι πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις, που σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια», και οι οποίες έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, θα συνεχιστούν έως το πρωί της Τετάρτης, με μειούμενη όμως ένταση από αργά το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, στην ηλεκτροδότηση αλλά και στην ύδρευση. 

Όπως αποδεικνύεται η κακοκαιρία Μήδεια, είναι φονική καθώς έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις πολίτες, δύο στην Εύβοια και ένας στην Κρήτη.

Ένας 80χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε απομακρυσμένο χωριό της Εύβοιας.

Ο 80χρονος από το χωριό Τρούπι, που βρίσκεται σε υψόμετρο 250 μέτρων, εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του καθώς η χιονόπτωση ήταν σφοδρή.

Ο ίδιος είχε ειδοποιήσει τις αρχές από αργά το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Μάλιστα, καταβλήθηκε προσπάθεια να απογειωθεί ελικόπτερο, ωστόσο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν κατέστη εφικτό.

Τα σωστικά συνεργεία της πυροσβεστικής κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο αργά το απόγευμα της Δευτέρας, όπου δυστυχώς απεγκλώβισαν τον 80χρονο άνδρα νεκρό.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα.

 

Εurokinissi

Νεκρός κτηνοτρόφος από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Νεκρός εντοπίστηκε ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί από νωρίς το πρωί στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασθίου, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 56χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή με τo EKAB και την Πυροσβεστική λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας να μην μπορούν να φτάσουν εγκαίρως στο σημείο προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη, ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων, ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο.

Ο 73χρονος έχασε τη ζωή του όταν από τη διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ