Celebrities και ραντεβού! Ο Justin Bieber τα έκανε μαντάρα, η Charlize Theron δέχτηκε μια… ιδιαίτερη πρόταση (βίντεο)

Oρισμένες φορές τα πράγματα δεν πάνε κατ΄ευχήν

Μπορεί να είναι celebrities ωστόσο βγαίνουν και αυτοί τα ραντεβού τους και ορισμένες φορές τα πράγματα δεν πάνε κατ΄ευχήν.

Ο Justin Bieber κατάφερε να τα κάνει όλα μαντάρα όταν έριξε πάνω στην κοπέλα την μακαρονάδα που είχε παραγγείλει. Και δεν είναι ο μόνος που είχε κάποια «κακή» εμπειρία.

Σε συνεντεύξεις που έχουν δώσει σε τηλεοπτικά δίκτυα και περιοδικά αρκετοί διάσημοι έχουν μιλήσει για τα περίεργα που συνάντησαν σε κάποιο ραντεβού τους.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουν πει, σύμφωνα και με το People:

Charlize Theron

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live είχε πει ότι ήταν στο αυτοκίνητο και φιλιόταν με το ραντεβού της όταν εκείνος της ψιθύρισε στο αυτί «θέλω να φιληθείς με την μύτη μου»!

«Δεν το ξέχασα ποτέ. Δεν έχω γνωρίσει ξανά κάποιον άλλο που να μου το έχει πει αυτό. Άρχισα να γελάω. Του έδωσα απλά ένα φιλάκι».

Kelly Clarkson

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε πει στο The Ellen DeGeneres Show ότι κάποτε είχε βγει με έναν άντρα που ήταν κάπως κοντός και δεν σταματούσε να μιλάει για το ύψος του. 

«Έμεινα μια ώρα, αλλά κάποια στιγμή πήγα στο μπάνιο και έφυγα. Δεν άντεχα άλλο».

Justin Bieber


Μιλώντας στο Girl's Life είχε πει ότι όταν ήταν 16 χρονών «είχα βγάλει έξω μια κοπέλα για πρώτο ραντεβού σε ένα ιταλικό εστιατόριο και έριξα την μακαρονάδα επάνω της. Ήταν απαίσιο και ντροπιαστικό».

Camila Cabello


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

«Δεν ήθελε να μου πει τι ταινία πάμε να δούμε και τελικά ήταν το Ouija Board. Νόμιζε ότι θα είναι πολύ γλυκό και θα μπορεί να κάνει κάποια κίνηση επειδή θα φοβάμαι αλλά στο σινεμά είχε κουβέρτες και μπορούσες να ξαπλώσεις, οπότε είδα όλη την ταινία με την κουβέρτα στο κεφάλι μου» είχε πει η τραγουδίστρια.

Emma Watson


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@_emwatson)

Η ηθοποιός από το Harry Potter είπε το 2013 στον Telegraph ότι «το χειρότερο ραντεβού που είχα ποτέ ήταν με έναν άντρα που της είχε πει ότι δεν μπορεί να είναι φίλος με κάποιον χοντρό ή με κάποιον που δεν είναι ελκυστικός. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι δεν άξιζε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ