Άγριες Μέλισσες: Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα μόλις μάθει για Κωνσταντή & Δρόσω; - O Δούκας απαρηγόρητος στο πλάι της Μυρσίνης

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.... 

Γεμάτα ανατροπές και αποκαλύψεις είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες...

Η σειρά έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αναμένει κάθε μέρα τις εξελίξεις, οι οποίες είναι πραγματικά συνταρακτικές.

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την σχέση τους. Η Δρόσω μιλάει στην Ελένη για τα αισθήματά της για τον Κωνσταντή και εκείνη τα χάνει.

 

 

 

 

Πώς θα αντιδράσει όμως η Ασημίνα όταν το μάθει; 

Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής; Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

 

 

Καταρρέει ο Δούκας με την ασθένεια της Μυρσίνης

Οι Σεβαστοί πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με μια τραγική εξέλιξη, όταν η Μυρσίνη θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο και θα δώσει μάχη για τη ζωή της.

Η υγεία της Μυρσίνης πρόκειται να κλονιστεί και η οικογένεια των Σεβαστών θα περάσει εφιαλτικές στιγμές.

 

 

 

 

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Μυρσίνη έχει έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα. Κανείς, όμως δεν δίνει τη δέουσα σημασία. Η κατάστασή της χειροτερεύει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει και δεν μπορεί να ανασάνει.

Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, εκεί διαπιστώνεται πως η κατάσταση είναι σοβαρή για την υγεία της.

 

 

 

Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα είναι στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη;

Ο Δούκας, για πρώτη φορά λυγίζει και μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει την Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ