Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα δημιουργεί μια ανισορροπία δυνάμεων που θα είναι εμφανής στις σχέσεις μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μια ανισορροπία δυνάμεων που θα είναι εμφανής στις σχέσεις μας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ενδεχομένως κάποιες πιέσεις να οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα ή μπορεί κάποια εμπόδια να μην μας επιτρέπουν να κάνουμε όπως θέλουμε τη δουλειά μας και να νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν, ειδικά τις απογευματινές ώρες. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη την ημέρα, δημιουργώντας ένα πιο ευαίσθητο κλίμα για το ζώδιο σας. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να ερμηνευθεί ως ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως σε θέματα της δουλειάς ή στις σχέσεις με ανωτέρους, που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κάπως ανασφαλείς.

Φυσικά το άγχος μπορεί να προκύψει και με κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί ένα δικό του θέμα να σας απασχολεί περισσότερο. Πολλές φορές ο Πλούτωνας είναι παρών όταν νιώθουμε να μας πνίγει ένα αίσθημα αδικίας, οπότε μπορεί να υπάρχει και μια τέτοια αίσθηση σήμερα. Προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει. Ζούμε σε μέρες που όλοι είναι πιο ταραγμένοι με όσα συμβαίνουν και ίσως να μην υπάρχει απαραίτητα μια κακή πρόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια νοσταλγική διάθεση έρχεται η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Ταύροι, αλλά όχι απαραίτητα από καλές και όμορφες εποχές. Ενδεχομένως, με την Σελήνη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, να σας έρχονται κάποιες δύσκολες αναμνήσεις από καταστάσεις που νιώσατε αβοήθητοι ή εκτεθειμένοι κι αυτό κάπως να σας ρίχνει τη διάθεση.

Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά ή ότι κάποιος σας αποκρύπτει πληροφορίες για τους δικούς του λόγους. Μια αίσθηση εγκλωβισμού ή δυσκολίας φυσικά μπορεί να την έχετε και για άλλους λόγους σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί ένταση στις σχέσεις με τους άλλους. Μπορεί να προσπαθείτε να καταλάβετε τον τρόπο που σκέφτεται κάποιος είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κι αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση.

Ή μπορεί κάποιο άτομο να σας δείχνει μια συμπεριφορά που μπορεί να σας εκπλήσσει. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να αντιδράσετε όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να σας προκαλούν μεγαλύτερη αγωνία σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ